Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е накрая и аз се сдобих с " мома Англичанка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Е накрая и аз се сдобих с " мома Англичанка"

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
    2446 куб/см, има две разновидности 2L-T, който е 86 к.с и 2L-T2 който е 90 к.с, та на мойта е 90 к.с
    Железен мотор.

Коментар

Честито Влади!

Със здраве да си я караш, много приятни разходки, емоции и приключения!

Да не изоставиш Уазика...

Коментар

Честито и от мен .Със здраве да си е караш

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Честито Влади!

Със здраве да си я караш, много приятни разходки, емоции и приключения!

Да не изоставиш Уазика...
          Узаика е първородния син....не се изоставя, той е живота и смъртта, миналото, настоящето и бъдещето....никога няма да го оставя, както и той мен!! )
          Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
            Узаика е първородния син....не се изоставя, той е живота и смъртта, миналото, настоящето и бъдещето....никога няма да го оставя, както и той мен!! )
            Точно така УАЗа никога няма да те остави Да ти е честита Тойотата и много кални и безаварийни километри да изминеш с нея
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Честито Фюрер , много е лъскава.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията!!!
                Сега се ще се извърши пълен преглед на ходовата част и най вече на мостовете.После и маслата!!
                Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Влади,честито,със здраве да я караш,познавам мотора,познавам колата,познавам и дясната дирекция-някой ден,ако тъпаците от парламента провокирани от вносителите не измислят някоя простотия,помни ми думата-повечето колеги от форума,които сега си налягат парцалите(имам предвид по-скромните бюджетно)ще си вземат по една отлично запазена ингилизка.Наистина не съм виждал никъде по света толкова запазени коли като на Острова.Безаварийни офроуд разходки ти желая.

Коментар

не знам какво е това мнение за мотора, но на острова колите не се поддаржат така като в италия! аз не съм имал кола от острова на която агрегатите да не са в безупречно състояние и да нямя пълна сервизна книжка.а и там живеят англичани, не неграмотни италианци или стиснати германци.

Коментар

Градски да вземеш да си оправиш правописа ,че нещо май ни излагаш тука.
                      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Колега,прочетох че скоро си докарал джип от Лондон ,искам да те питам нещо - джипката как я купи - по обява или някои твои човек ти я намери там и колко ти излезе докарването до тук със всичките разходи,ако не е тайна

Коментар

Честита придобивка и от мен,вярно че дясната дирекция не е проблем,много бързо и се свиква,а и тази серия на ТOYOTA е вечна при добро отношение,аз на дизела още не мога да се нагодя,харчи много а се развърта зверски само на големи обороти(3.0ТДИ,монтиран на 70),някак по муден е от бензиновите аналози в ниските оборти,тряаа да даваш гас за да се изтрелва,хубавото е че не гасне при преминаване на водни прегради,въпреки тва се замислям за някоя 80 серия 4,5 бенз. с LPG(десен волан разбира се)
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

въпреки тва се замислям за някоя 80 серия 4,5 бенз. с LPG(десен волан разбира се)
                            ммм....недей така ,че лош пример даваш да не въвлечеш и други в тая мания
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                              ...аз на дизела още не мога да се нагодя,харчи много а се развърта зверски само на големи обороти(3.0ТДИ,монтиран на 70),някак по муден е от бензиновите аналози в ниските оборти,тряаа да даваш гас за да се изтрелва...
                              Тук определено не си прав. 3.0тд (1KZ-T) на 7-ма серия от кой точно бензин е по-муден? От 2.4? Това е вица на месеца...
                              Имал съм и двете (дизела все още е при мен) и знам за какво става дума. Дизела с по-големи гуми върви на порядък поне повече от бензина. Ако 3.0тд го няма долу, то 2.4 го няма въобще долу Макс въртящ момент на дизела под или около 2000 оборота, срещу 3400 при бензина, повече какво да кажа. Единствено 4.0л (само при heavy duty 7-ма серия) може да покаже нещо пред дизела и то до някъде. Но пък там има и 4.2 дизел, така, че...

А иначе за развъртане на 3.0тд - заповядай на едно кръгче и после ще обсъдим на бири.... Ще останеш впечатлен, уверявам те.

Коментар

Кво да ти кажа,за мен бензина се развърта повече,но си има недостатъците,вероятно и дизела има плюсове ,но не е в бързото набиране а вероятно в въртящия момент,тествах джипката на места които са ми биле доста екстремни преди, а сега ги преминавам с два пъти по тежък джип и то с лекота,вероятно блокажите помагат(механични)но се чуства и моща на джипа с 3 литров мотор и доста бавни дифове(в сравнение с Витара),просто не мога да го усетя все още тоя дизелак,друго се кара от бензинката,сякаш не зависи от шофера а само даваш гас,майсторлък не се иска,тя сама си върви и без приоми джипкатаНе е сериен мотора,моя е от Хай Лукс 3.0ТД(130к),а кутията и картера са на 2.4тд,каквато е и по талон джипката,интеркулера е добавен с принудително включваща се охладитена перка,но не се налага пускането и за сега,турбото ми е ново и изглежда всичко наеред,въпреки това не ме впечатлява колата докато не я вкарам в сериозни обороти,явно така трябва да се процедира с дизела за да "върви"
                                Последно редактирано от belata; 15-03-09, 21:33.
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X