Здравейте колеги
Явно частите за 80-ките са на изчезване. Скъсах жилото на километража. Обърнах света да намеря, но ударих на греда. Австралия, Аглия, Япония, Русия, Дубай - няма, не се произвежда.
Ако някой може да помогне моля да пише. Парт номера е: TOYOTA CABLE ASSY,SPEED | 83710-60290 .
Също ако някой може да каже дали става жилото от дясноволановите Тойоти - то се намира.
Здравейте колеги
Явно частите за 80-ките са на изчезване. Скъсах жилото на километража. Обърнах света да намеря, но ударих на греда. Австралия, Аглия, Япония, Русия, Дубай - няма, не се произвежда.
Ако някой може да помогне моля да пише. Парт номера е: TOYOTA CABLE ASSY,SPEED | 83710-60290 .
Също ако някой може да каже дали става жилото от дясноволановите Тойоти - то се намира.
Благодаря предварително за помощта
За първи път чувам да не се произвежда част за Ленд Крузер. Те още правят части за серия 4*...
В София, поне на няколко места правят жила. Защо не се обадите просто на Люцкан и да си решите проблема?
Колеги,не мога да открия никъде пластмасовото лостче което служи за отваряне на шофьорската врата от вътре. Джипката е Рънър 96г. 3,0 т.д. Моля за съдействие.
Зимата се скъса жилото на километража на Ферозата и в процеса на търсене на опции попаднах на такъв майстор в Княжево. Така и не опрях до услугите му защото намерих жило втора употреба на прилична цена, но говорихме по телефона - цената беше между 45-60лв. в зависимост от дължината.
П.п. Дано не се счита като реклама - като напишеш жила Княжево, чичо Гошо ще те насочи.
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
На моето лостче в долния край се е отчупило парче, но си бачка. Ама понеже ме дразни като се вижда пружинката и искам да го сменя. Ама и цената ме изненада де.
Търся задни отваряеми странични прозорци (в багажното) за Land Cruiser 80. Трябват ми за една-две седмици, колкото да сваля размери. Почерпката е от мен.
Търся скоростна кутия за Land Cruiser- RJ70 (1990): 4 цилиндъра, Бензин 2,4 литра 115к.с. - къса база 3 врати.
Тел. за връзка 0893616556 или на лични.
Благодаря предварително.
Коментар