Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota land cruiser 73 /project/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota land cruiser 73 /project/

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Джантите ги занеси на пясъкоструй, а после кеф ти поцинковане, кеф ти епоксиден грунд и боя. Това ако не искаш да ръждясат с първата сол по улиците.

Специално за джанти, пясъкоструя няма алтернатива.
    Да вярно е че няма алтернатива но много грапави остават след пясъкоструя и затова бях решил след като ги обърне стругаря да ги прешкуря и да боядисвам.

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
      Да вярно е че няма алтернатива но много грапави остават след пясъкоструя и затова бях решил след като ги обърне стругаря да ги прешкуря и да боядисвам.
      Колкото по-грапави са след пясъкоструя, толкова по-добре хваща боята върху тях. Пък и боята ги изглажда, така или иначе. Иначе ръждясват, пущините. Опитвал съм.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Колкото по-грапави са след пясъкоструя, толкова по-добре хваща боята върху тях. Пък и боята ги изглажда, така или иначе. Иначе ръждясват, пущините. Опитвал съм.
        Като се замислих и без това джантите са никелирани и върху тоя никел няма да хване нищо ако не се махне изцяло. Та и в тоя ред на мисли май си прав. Въпроса е обаче че сега звъннах на 4-5 човека да питам къде в Русе могат да я извършат тая дейност и се оказа че май няма къде.

Коментар

Първия резултат в чичо Google на запитване "пясъкоструй русе":
          http://www.peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=49&t=49574

П
          П: И има грундове за върху цветни метали. На първо четене се сещам за Hammerite, например, макар върху джанти да не съм го пробвал.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има пясъкоструй в Русе и отново не си ме питал че да ти кажа че да знаш и ти
            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
            ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
              Има пясъкоструй в Русе и отново не си ме питал че да ти кажа че да знаш и ти
              Свърши то. Днес от 8ч сутринта шкуря и чак преди малко привърших. Направо ми се е...а мамата от търкане. Утре рано ще ги боядисам за да мога вечерта да ги монтирам че нямам търпение и да се похваля с една две снимки. Станаха с огромен борд и ще са брутално изнесени точно както исках

Коментар

Тук съм снимал и процеса на работа по джантите. Добре че дойде и един приятел да помага. Всъщност повечето търкане той го свърши като се разбрахме аз да му изработя хидравличната ръчна на дрифтарката а той да ми изтърка джантите. Кой за каквото е учил

Ето и един настоящ и бъдещ шампион по офроуд състезанията да помага с боядисването. Живот и здраве ще го виждаме със сигурност по състезанията от тук насетне.

Ето и колко стърчат вече

Леко и малеят тия 31-ци и остава да и взема едни 32-ки на 11.50/12.50 както съм решил че да придобие съвсем фасона който искам

Коментар

Добре изглежда, но за 32-ки или 33-ки ще трябва да я вдигаш още... или да я режеш, което доколкото разбирам не искаш да правиш.
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                    Добре изглежда, но за 32-ки или 33-ки ще трябва да я вдигаш още... или да я режеш, което доколкото разбирам не искаш да правиш.
                    33-ките ще стоят много добре но ще се мъчи тоя мотор с тях и затова ще се въздържам от тоя размер. За 32-ки обаче не мисля че ще опира. Всъщност аз сега докато си направя моите джанти карах с 32-ки почти седмица и нямах грижи. Все пак карам само в градски условия и не знам как ще е по предназначение. Нека кажат хората с опит. Отностно рязането със сигурност няма да режа нищо защото искам да си я запазя в оригиналният си вид. Пък ливтване така или иначе ще има. Аз затова и исках да я разкрача малко за да имам мегдан да я вдигам и леко нагоре.

Коментар

Повече то 31/32 й идват много на койотата и почва да троши разни неща а и трудно ги върти
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега поздрави за готината тойота да си яараш безаварийно.Джантите са станали много добре но имай в предвид че на най малкия камък ще се изкривят много лесно,казвам ти го от опит,но хубавото им е че лесно се изправят,аз бих заложил на по малко изнесени джанти с фланци,поради една проста причина и тя е,че с толкова изнесена джанта и голям камък ще се изкриви до неузнаваемост,не ти го пожелавам но го имай в предвид (носи си с теб чук,и надежден компресор).Недей да качваш повече от 32/10.5 това е максималния размер с която няма да се промени динамиката на колата (мой съвет).Поздрави и безаварийни километри.
                        ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Първоначално публикуван от flex Преглед на мнение
                          Колега поздрави за готината тойота да си яараш безаварийно.Джантите са станали много добре но имай в предвид че на най малкия камък ще се изкривят много лесно,казвам ти го от опит,но хубавото им е че лесно се изправят,аз бих заложил на по малко изнесени джанти с фланци,поради една проста причина и тя е,че с толкова изнесена джанта и голям камък ще се изкриви до неузнаваемост,не ти го пожелавам но го имай в предвид (носи си с теб чук,и надежден компресор).Недей да качваш повече от 32/10.5 това е максималния размер с която няма да се промени динамиката на колата (мой съвет).Поздрави и безаварийни километри.
                          Със сигурност ще се кривят много по лесно. Не се притеснявам обаче защото едва ли ще я вкарам в гората и да я душманя. Целта е да изглежда добре за евридейка в градски условия, да ми носи платформата с лодката и дрифтарката и да си я ползвам за лееееки офроуд-барбекю разходки покрай Дунава и Лома.
                          Отностно гумите най вероятно ще са 32-ки но това което искам най много е да сложа най широкият размер 32-ки. Първо че джипа ще се кара доста по пясъците покай Дунав и най вече че мноооого ми харесват джипки не толкова с високи гуми колкото с широки. Не знам само дали има по широки размери 32-ки от 11.5 ? Ако има 12.5 това са моите размери.

Коментар

Горката ..йотка....нямала да се ползва за офроуд.....жалко
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ти си знаеш как ще я ползваш,колата е много хубава и ми е една от най любимите от марката и изглежда добре,поздрави за добрия избор,дето се вика сервиз да не се налага да види.
                              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
                                Ако има 12.5 това са моите размери.
                                Имаше май нещо от рода на 315/60/15, ама не се сещам нито марка, нито модел... и то пак е по-близо до 31, отколкото до 32.
                                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X