Младежи моля ви споделете евтиния и ефикасен метод за повдигане
Отговора е бодилифт.
Не си падам много по него, но още по-малко съм фен на преправяне и заварки по залавните места на амовете.
Нещо в рамките на разумното - 3 - 5 см, макс.
Пък като решиш ... окачване.
Като гледам гумите са доста големи, джантите - доста минусови, та дали ще престанат да опират само опита ще покаже.
Отговора е бодилифт.
Не си падам много по него, но още по-малко съм фен на преправяне и заварки по залавните места на амовете.
Нещо в рамките на разумното - 3 - 5 см, макс.
Пък като решиш ... окачване.
Като гледам гумите са доста големи, джантите - доста минусови, та дали ще престанат да опират само опита ще покаже.
Та те и оригиналните амортисьори там са заваряни. Аз при всички положения като заварям дори ще ги заздравя повече от оригиналното. Не е кой знае колко трудно нито ще откривам топлата вода и със сигурност е по лесно от бодилифт. Пък вече ако продължава да опира тогава ще играя с флекса на подкалниците няма как.
Този уикенд ще тестваме на зет ти нещото ибможе да те окаляме и тебе хем да видиш как фърлят кал изнесените гуми
Павка тъкмо до преди малко им бяхме на гости и той като ми каза че ще се тества и ... Още утре отивам да взема мерки за подложките и жив или не до неделя ще гледам да съм ливтнат че много искам и аз да я пробвам вече тойотката на истинска разходка. Днес съм и извадил и водният радиятор дето сълзи за да го оправя. Също ще имам толкова много работа по тоя радиятор докато го изчистя че не е истина. Зелият е набит с усили и днес минах през 2 автомивки духах го със бутилката с азота слагах какви ли не бъркочи и пак е затлачен. Утре ще си играя и с него и ламел по ламел ще го чистя колкото и да ми е неприятно ((
Последно редактирано от slavianko; 11-10-11, 21:33.
Та те и оригиналните амортисьори там са заваряни. Аз при всички положения като заварям дори ще ги заздравя повече от оригиналното. Не е кой знае колко трудно нито ще откривам топлата вода и със сигурност е по лесно от бодилифт. Пък вече ако продължава да опира тогава ще играя с флекса на подкалниците няма как.
Та те и оригиналните амортисьори там са заваряни. Аз при всички положения като заварям дори ще ги заздравя повече от оригиналното. Не е кой знае колко трудно нито ще откривам топлата вода и със сигурност е по лесно от бодилифт.
С малката подробност, че когато са заварявани амортисьорът не е бил сглобен и всичките му гумички и масла не са били подложени на жегата, + че фабрично се заваряват на машина по електро-нам-къв-си метод и става за части от секундата, та дори и чорбите и гумите да са вече там, пак не могат да се спекат. Ако ще я надигаш с подложки и не повече от 1.5" (3.5см) въобще не пипай амортисьорите.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Аз също не съм фен на тоя тип тунинг ! По принцип заводското окачване си ми върши работа но много често стига до противоударните тампони и това ме дразни и само заради това бих го вдигнал но хиляди левове за прокитаиски китове не давам ко ще турско да става
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
С малката подробност, че когато са заварявани амортисьорът не е бил сглобен и всичките му гумички и масла не са били подложени на жегата, + че фабрично се заваряват на машина по електро-нам-къв-си метод и става за части от секундата, та дори и чорбите и гумите да са вече там, пак не могат да се спекат. Ако ще я надигаш с подложки и не повече от 1.5" (3.5см) въобще не пипай амортисьорите.
Със задният няма никакви проблеми понеже там няма гумички и оплатнения понеже се махат и мога да си заварям на воля. С предният е малко по голяма драмата и трябва да се внимава но няма да се прави цял шев и ще се охлажда след всяко заваряне и пак ще стане по моята. Като го направя това тия дни ще покажа как е станало.
По скоро сложи само подложки на пружините, а амортесьорите не ги пипай ... удължиш ли амортисьорите трябва да подлагаш и под тампоните, защото като се свият напълно пружините (на твойте уморени за 20 години ще им се случва често) няма да удари на тампона, ами амортисьора ще му свърши хода и ако е сериозен скока или ще счупиш амортисьора или ще изкривиш някое от залавните места ...
По скоро сложи само подложки на пружините, а амортесьорите не ги пипай ... удължиш ли амортисьорите трябва да подлагаш и под тампоните, защото като се свият напълно пружините (на твойте уморени за 20 години ще им се случва често) няма да удари на тампона, ами амортисьора ще му свърши хода и ако е сериозен скока или ще счупиш амортисьора или ще изкривиш някое от залавните места ...
Със сигурност ще подложа под тампоните то това е задължително и дори не съм сметнал за нужно да го коментирам. С колкото се ливтне в случая с толкова ще трябва и да се подложи. Ако обаче не се удължат амортисьорите какво според теб ще се случи когато пък колелото висне надолу ??? Това мислил ли си го ? Според мен няма как едното без другото колкото и да са уморени пружините.
Кофтито обаче е че тия дни останових и още няколко проблема по джипа и лифта ще го направя когато ги отстраня защото са неотложни. Бях забелязал че задната ми лява гума играеше когато погледнех през страничното огледало. Оправих кривата джанта обаче продължи да си играе и вече проблема става сериозен. Утре ще мисля по въпроса но със сигурност ще трябва да серазглобява то се видя. Също се оказа че понеже моите хъбове са някакви магнитни или не знам точно как се водят и десният нещо е дал фира и сега и този проблем ще трябва да отстранявам. Разбрах също че тия хъбове дето се продават на пазара не стават при мен директно и изискват смяна и на други части за да се пригодят. Абе филма стана пълен и неотложен за гледане и сега вместо да се радвам на тойотката ще трябва да оправям една камара неща които са почупени от старият собственник ((
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Момчета не се подигравайте щото половината от вас в началото като са си купили джипове са били по големи лемури от Славян !
А батко и аз като Гената не мисля че са кои знае какви проблемите на Тойотата и съм убеден че въпреки подигравките на остроумните колеги ти ще се справиш доста добре с машината и после ще цъкат като китайски будилници
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар