Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По следите на изгубеното LSD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: По следите на изгубеното LSD

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
    Ма той и в скоростите е сипал ГЛ5, иначе за диференциала ГЛ5 си е добре.
    Такива ли ги е свършил,колегата-ужас!
    Не съм допрочел и разбрал явно,но в случая иде реч за 95-ца и там съм пас-все пак доста по-нова разработка е,а аз съм стар човек със стари разбирания...!

П.П. Никога няма да забравя,когато преди години разбрах,че Мерцедес(до 1996-97г. за после не знам)използва за скоростни кутии,независимо ръчна,или автомат едно и също масло ATF,което е за автомат по принцип!А,сега де...и се убедих лично и по-трудния(скъп)начин в това!На нищо да няма вяра човек вече...!Затова-истинска литература и съвет,или посещение при човек,който вдява от конкретната марка и модел-инак не става!
    Изобщо тВа с маслата според мен си е тъмна работа,вътрешни болести,а ефекта от използвано погрешно масло идва след време,когато често е късно-затова умната!
    И не се доверявайте на първия срещнат маслар-много често те най-малко вдяват за какво иде реч!
    Последно редактирано от mbenz; 01-07-10, 21:34. Причина: допълнение
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Re: По следите на изгубеното LSD

Тва е офтопик, ама на БМВ-тата Е36, като имат проблеми с ръчните кутии, им слагат ATF и си карат. Досега нема изревали.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

От: По следите на изгубеното LSD

Добре, сега да обобщим че нещо много се разводни темата и се загуби фокуса.

Първо, маслата които са по дифовете и скоростната кутия в момента са стриктно по User Manual-а на колата (дойде си с нея), екцперименти не са правени.

Второ, колата е вдигана на крик и така съм тествал дали има работещо LSD. Не изглеждаше да има. За това почнах тази тема.

Трето, явно е възможно да има ЛСД и пълен блокаж на един диф (http://www.offroad-bulgaria.com/arch...p/t-61125.html). Дали моята кола може да го има се опитвах да разбера тук надявайки се да попадна на някой с такава евентуално. До момента преобладава мнението че такова нещо няма но не видях никой с ТЛК 95 да каже нещо по въпроса.

Коментар

Вдигни целия мост във въздуха,завърти едното колело и виж накъде ще се завърти другото-тогава ще обобщим!
          Не,че е лошо да си пописваме тук...

Коментар

Зарежи "ходенето по следите". Нямаш LSD. Имаш пълен блокаж. Само!
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За момента и аз мисля че нямам

"Хванах крика под мишница и газ към колата. Вдигнах едната задна, освободих от скорост, пробвах да въртя свободната гума, еми върти се без никакво усилие, буквално с един пръст може." - това не е ли по добър екцперимент от вдигането на целия мост?

Коментар

Погледни 3-те линка, които съм сложил по-нагоре.
                Няма вариант за такъв изклецан диференциал при 95-та серия, 3-те възможности са отворен или ЛСД или с принудителен блокаж.

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                  За момента и аз мисля че нямам

"Хванах крика под мишница и газ към колата. Вдигнах едната задна, освободих от скорост, пробвах да въртя свободната гума, еми върти се без никакво усилие, буквално с един пръст може." - това не е ли по добър екцперимент от вдигането на целия мост?
                  Не е!Ако имаш ЛСД,което вече е много износено(на практика го няма)едната гума ще ти се върти леко,ако другата е стъпила!Но,за да си съвсем сигурен има ли го конструктивно,няма ли го това е теста.Затова-и двете гуми във въздуха!

Коментар

Това не го знаех, мерси за информацията. Довечера ще пробвам и ще докладвам.

Чичо, не знам от къде я вадиш тая информация за моделите. До колко може да и се вярва?

Коментар

Може да и се вярва на 100%, т'ва е официалната програма за части на Тойота. -Toyota Electronic Parts Catalogue

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X