Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC 120 - Сутрешно пушене от двигателя когато е студен?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Сутрешно пушене от двигателя когато е студен?

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    от вчера ми се появи и на мен проблем с пушене и загуба на мощност в нискитее обороти... особено при товар на мотора - качване на бордюр, доускоряване... към 2000об пуска едни черни кълбета и след това почти изчиства... вчера направих димна завеса по Цариградско...
    дайте акъл къде да отида на дизелджия /желателно югоизточната част на София/? двигателя е комън рейл...
    пробвай с добавка на първо време - може просто да е скапана нафтата. Другия вариант е да си затлачил филтрото .. дано да е това.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
      пробвай с добавка на първо време - може просто да е скапана нафтата. Другия вариант е да си затлачил филтрото .. дано да е това.
      днес-утре мислех да сменя възд. и горивен филтър...
      винаги зареждам от едно място последните 3 години - досега не съм имал проблеми... но наистина, дано е от гориво или филтър...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако е дюза може да се провери много лесно,със възглавничките на пръстите хващаш съвсем нежно тръба по тръба точно преди дюзата и ако в някоя от всичките се усети леко чукане там е.Това за дифтунгите отпада ,защото няма да пуши ами ще сълзи.

Коментар

и аз преди време зареждах само от Шел .. до момента в който не ми набиха некаква гад - резултат - мах спийд - 90 км. Яко Димм
          добре че после я изгорих по пътя - после смяна филтър, малко антибиотици .. и се оправи.
          Същото и с СуперСпринтЗименИ на бабаМУ Дизел от ОМВ .. В6 мотора запали па Х3 цилиндъра ..
          сега сме на Лукойл нафта + сироп за кашлица и се пазим от простуда и настинка .. засега успешно.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
            и аз преди време зареждах само от Шел .. до момента в който не ми набиха некаква гад - резултат - мах спийд - 90 км. Яко Димм
            добре че после я изгорих по пътя - после смяна филтър, малко антибиотици .. и се оправи.
            Същото и с СуперСпринтЗименИ на бабаМУ Дизел от ОМВ .. В6 мотора запали па Х3 цилиндъра ..
            сега сме на Лукойл нафта + сироп за кашлица и се пазим от простуда и настинка .. засега успешно.
            А случайно да му баеш сутрин преди запалване? Или пък вечер се слагате в спален чувал и се завивате с дебели родопски! А вълнени нагумници слагате ли? Чувам че помагало!
            Без майтап, като падне под 5 град, и с тая нафта в БГ(колкото бензиностанции в БГ толкова са и видовете нафта) човек може да се нагледа и начуди как от нищо се прави нещо. Ама то тва май си ни е национален спорт.
            Поздрави
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

"моето" пушене се оказа причинено от някакъв клапан за рециркулация на газовете... екологични щуротии... изключихме го и сега си върви нормално...
              като си помисля, че за малко щях да ида на диагностика и да се изръся поне 50лв...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ЕГР?Мамка им...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от inko Преглед на мнение
                  Това за дифтунгите отпада ,защото няма да пуши ами ще сълзи.
                  ти за коя дифтунга говориш ,аз говоря за дифтунгата на распасквача не за дюзодържачА ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА
                  МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                    ти за коя дифтунга говориш ,аз говоря за дифтунгата на распасквача не за дюзодържачА ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА
                    Не ,обясни ми сега ,защото се занимавам активно с транспорт само от 15 години

Коментар

е това е дизела! пуши мирише и е пълен с изненади и гатанки. дюза ли е помпа ли е филтър или май нафтата пак е виновна.
                      познавам един майстор - голяма работа. сутрин след пълнолуние източваш в един буркан нафта от мъркучето за обратния кръг (към резервоара) и му го носиш. той отпива малко от нафтата прави си една гаргара и всичко казва - каде е повредата колко ще ти струва каква ще е следващата повреда, с кого се е..е жена ти и т.н.
                      "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

вчера един "бензинджия" ревеше с кървави сълзи - ламбда сонда 370лв ... бензиновите коли не се развалят - да знаеш!...

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                          А случайно да му баеш сутрин преди запалване? Или пък вечер се слагате в спален чувал и се завивате с дебели родопски! А вълнени нагумници слагате ли? Чувам че помагало!
                          Без майтап, като падне под 5 град, и с тая нафта в БГ(колкото бензиностанции в БГ толкова са и видовете нафта) човек може да се нагледа и начуди как от нищо се прави нещо. Ама то тва май си ни е национален спорт.
                          Поздрави
                          за да не му бая и да се чеша по главата - си му инсталирам добавката, има няма през зареждане и затова ми е останало едно родопско одеало - ако ти потребе (щом си чул че помага) веднага ти го харизвам.
                          От 9 - 10 годинки които карам И дизели - онова ми е за урок и още си го повним. (пу-пу пу ! )
                          ай със здраве и лесно припалване.

Коментар

Дибитомера на дизела е по скъп.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Дибитомера на дизела е по скъп.

да, и свещите са му по-скъпи! Затова 55% от новите коли в Европа са дизел - хората обичат да се набутват...

Коментар

55% от новите коли са дизел защтото се опитват да ги направят малко по добре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X