Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предна броня за "4Рънър"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предна броня за "4Рънър"

Да се похваля с новото творение.Ламарина 2,5 малко фантазия и ето "Рънъра" с нова визия.
    Прикачени файлове

От: Предна броня за "4Рънър"

Кефи Само дупката за лебетка някакси ми се губи

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
      Кефи Само дупката за лебетка някакси ми се губи
      Споко ... всичко е замислено още в началото на проекта.Има място за "нещото", което позволява на джипа да излезе сам от тиняка - но към момента няма излишни финанси.Бронята е лесна за преработка, даже от вътрешна страна е разчертана за рязане и монтаж на плоча ... е, в по-подходящ момент де!

Коментар

Страхотно изглежда

Лелеее свалям ти шапка човече, точно такова нещо ми се въртеше в главата, страхотно изглежда особено отпред, като чудовище е, предните гуми изглеждат нечовешки голями и повдигането което направи някак придобива ново измерение и визия, май ще хващам електрожена.

Стеф, не си ли мислил да започнеш малко производство на такива брони, аз веднага се кандидатирам за една такава, ще се радвам ако можеш да го организираш ???
        TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

От: Страхотно изглежда

Според мен плочата трябва да ти се захване точно на тази греда, която се вижда под бронята и от там и на рамата. Така както си я замислил спорд мен плочата ще ти се падне над рамата.
          Ето виж при мен как се получи:

Прикачени файлове
          Последно редактирано от alex_bg777; 23-06-10, 09:27.
          LZ1AID

Коментар

Браво, стои 'секси'.
            Мигачите предполагам си ги качил в габаритите?

Коментар

Станало е супер поздравления.

Коментар

Теглителна сила!
                Прикачени файлове

Коментар

Супер е човече . Приемаш ли поръчки , не се шегувам .
                  Но ще искам малко модифициране .
                  [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
                  Конфуций

Коментар

И аз искам една такава, искам я точно в този вид, модификациите ще си правя сам и на място, като видя как стои ще ми дойде музата какво искам да допълня.
                    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Проекта е завършен.
                      Прикачени файлове

Коментар

Дотук добре, бронята стана чудесно, но под нея куцат нещата, задължително трябва да направиш една защитна скара, с тази пластмасова кора отпред всеки дънер ще ти разбие двигателя, за мен ето това са завършени проекти.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:222222.jpg
Прегледи:2
Размер:222.1 КБ
ID:5189133Натиснете снимката за да я уголемите

Име:555555555555555.jpg
Прегледи:1
Размер:41.7 КБ
ID:5189132Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11111111111111111.jpg
Прегледи:1
Размер:21.6 КБ
ID:5189134

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
                          Дотук добре, бронята стана чудесно, но под нея куцат нещата, задължително трябва да направиш една защитна скара, с тази пластмасова кора отпред всеки дънер ще ти разбие двигателя, за мен ето това са завършени проекти.[ATTACH=CONFIG]223543[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223544[/ATTACH]

Ха, накъде без предпазна скара?Днес я направих и в момента съхне боята - утре монтаж.

Коментар

Евалата, ти си човек естет и джипката ти се промени кардинално, моите тунинг планове са абсолютно същите, но за съжаление не ми остава никакво свободно време за хоби проекти.

Коментар

Ето ... подкартерната защита.Стоманен рифел - 3мм.
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X