Споко ... всичко е замислено още в началото на проекта.Има място за "нещото", което позволява на джипа да излезе сам от тиняка - но към момента няма излишни финанси.Бронята е лесна за преработка, даже от вътрешна страна е разчертана за рязане и монтаж на плоча ... е, в по-подходящ момент де!
Лелеее свалям ти шапка човече, точно такова нещо ми се въртеше в главата, страхотно изглежда особено отпред, като чудовище е, предните гуми изглеждат нечовешки голями и повдигането което направи някак придобива ново измерение и визия, май ще хващам електрожена.
Стеф, не си ли мислил да започнеш малко производство на такива брони, аз веднага се кандидатирам за една такава, ще се радвам ако можеш да го организираш ???
TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Според мен плочата трябва да ти се захване точно на тази греда, която се вижда под бронята и от там и на рамата. Така както си я замислил спорд мен плочата ще ти се падне над рамата.
Ето виж при мен как се получи:
Прикачени файлове
Последно редактирано от alex_bg777; 23-06-10, 09:27.
И аз искам една такава, искам я точно в този вид, модификациите ще си правя сам и на място, като видя как стои ще ми дойде музата какво искам да допълня.
TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Дотук добре, бронята стана чудесно, но под нея куцат нещата, задължително трябва да направиш една защитна скара, с тази пластмасова кора отпред всеки дънер ще ти разбие двигателя, за мен ето това са завършени проекти.
Дотук добре, бронята стана чудесно, но под нея куцат нещата, задължително трябва да направиш една защитна скара, с тази пластмасова кора отпред всеки дънер ще ти разбие двигателя, за мен ето това са завършени проекти.[ATTACH=CONFIG]223543[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223544[/ATTACH]
Ха, накъде без предпазна скара?Днес я направих и в момента съхне боята - утре монтаж.
Евалата, ти си човек естет и джипката ти се промени кардинално, моите тунинг планове са абсолютно същите, но за съжаление не ми остава никакво свободно време за хоби проекти.
Коментар