Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 с 38мм. фланци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LJ-70 с 38мм. фланци

38мм са и уширителите са 30мм,ама хвърля кал,няма начин-калта и локвите са големи.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      налягането на подковите винаги трябва да е в нормата
      Аз затова от Балканстар съм купил много малко неща,но едното е фирмен(Мерцедесов)манометър!
      Който го интересува-51лв.Ма е в истинска кожена калъфка!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Допълвам някои подробности...
        На първата снимка магарето е със зимни гуми 215/80/16 и без фланци.
        После е с гуми 225/75/16 и с фланци.
        Опитах се да съм полезен за начинаещите фенове на 70-та,и 73-та серии на Тойота да преценят какво-що,колко и дали да монтират.
        След,като се убедих,че не мога да намеря джанти 16-ки с отр.офсет скочих на оригинални с нулев и 38мм. фланци...
        Белите джанти от снимките никак не изглеждат на оригинални с нулев офсет. Смея да твърдя, че оригиналните джанти на Тойота ги знам до една и с тази шарка на нула няма. Има на +10.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Белите джанти от снимките никак не изглеждат на оригинални с нулев офсет. Смея да твърдя, че оригиналните джанти на Тойота ги знам до една и с тази шарка на нула няма. Има на +10.
          ...Магарето го купих с такива джанти..точно същите взех за втори комплект...мнозина са ми казвали,че офсета им е 0 на тези,ама така ли е?Никъде не го пише,и съм приел,че е така...да не казвам колко и кои Тойотаджии са били...
          Са разбрахте ли шо нямам вяра на никой за нищо?

Коментар

До: Re: До: LJ-70 с 38мм. фланци

М-да......Трябват ми 3см. уширители,май-не повече,как мислите?Ще мисля какво да направя по въпроса,само и само да не дупча калниците,а да лепя.И шЪ го измисля.....!
            Давай колега измисли го и шЪ почерпя.
            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

До: Re: До: LJ-70 с 38мм. фланци

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
              Давай колега измисли го и шЪ почерпя.
              Щом съм казал-ще го направя-никой да не се съмнява,ще се убедите!

Коментар

Ето при мен как се получи с 38мм фланци и -24 джанти с гуми 32x11.50R15 уширителите са 6см.

flash-gsm team

Коментар

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
                  Ето при мен как се получи с 38мм фланци и -24 джанти с гуми 32x11.50R15 уширителите са 6см.

Я,каква хубавица-браво!
                  Откога си с този комплект джанти-фланци,някакви впечатления...?

Коментар

...Магарето го купих с такива джанти..точно същите взех за втори комплект...мнозина са ми казвали,че офсета им е 0 на тези,ама така ли е?Никъде не го пише,и съм приел,че е така...да не казвам колко и кои Тойотаджии са били...
                    Са разбрахте ли шо нямам вяра на никой за нищо?
                    Не знам на коя опашка какво са ти казвали... Тези Тойотаджии, които аз познавам, със сигурност не са ти казали това.

При 7-ма серия оригинална метална джанта на Тойота с нула офсет няма. Има лети, но те са при фейслифта (квадратния фар), не при теб. Метална джанта с нула офсет се пуска за първи път при 80-та серия, става дума за тази на снимката отдолу. Една от най-хубавите и истински здрава джанта на Тойота:

Коментар

Я,каква хубавица-браво!
                      Откога си с този комплект джанти-фланци,някакви впечатления...?
                      Ами точно с тази компилация съм почти година вече . Отначало бях с въпросните джанти 0 ЕТ тойотски оригинални алуминиеви и гуми 32" 235 широки . Веднага след повдигането с 2" се наложи да разширявам . Сложих фланците но колата не се държеше добре затова сложих тези джанти -24 и вече с по широки гуми и съм много доволен .
                      flash-gsm team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X