Re: Предстои покупка на Land Cruiser-120 - споделете реален опит.
Ами аз съм в София......трябва да ги взема когато и ти си тук.....интересува ме само да са по нови - поне 2006г.
					Ами аз съм в София......трябва да ги взема когато и ти си тук.....интересува ме само да са по нови - поне 2006г.

драво на офф роударите. Влизам тука и си чета разни мнения и си сверявам часовника от време на време така да се каже. Но едно нещо ме изнервя като чета мнения . Първо интересува ме как така джип 2 тона и обем 2пъти и половина по голям от моита кола харчи със австрииска нафта 10л исъс българска нафта 13 литра при скорост 190 км . Абе пичове ас карам форд фокус 2.0 тдци 136 кс. автомобила ми е на 37000км и е в гаранция. при скорост от 180 км средна скорост в италия ми даде разход от 11 литра. яко каране кокото може от венеция до бриндизи 900км около 100 литра нафта
драво на офф роударите. Влизам тука и си чета разни мнения и си сверявам часовника от време на време така да се каже. Но едно нещо ме изнервя като чета мнения . Първо интересува ме как така джип 2 тона и обем 2пъти и половина по голям от моита кола харчи със австрииска нафта 10л исъс българска нафта 13 литра при скорост 190 км . Абе пичове ас карам форд фокус 2.0 тдци 136 кс. автомобила ми е на 37000км и е в гаранция. при скорост от 180 км средна скорост в италия ми даде разход от 11 литра. яко каране кокото може от венеция до бриндизи 900км около 100 литра нафта 

Още веднъж се извинявам , нов съм в форума но от разход на гориво имам наблюдения. Във авто билд имаше тестове КОЛКО СРУВА карането на пълна газ - порше каиен 120 литра на 100 км .Е тоиотата нищо че е дизел нема как да харчи 10 пъти по малко. Та де да знам маи и бая повече може да се окаже от 16 литра дори.  тук се развиват мометни скорости но карането на 100 процента не става.  Иначе наи якия джип си остава ланд круизер. Това е  при Жипките
 Още веднъж се извинявам , нов съм в форума но от разход на гориво имам наблюдения. Във авто билд имаше тестове КОЛКО СРУВА карането на пълна газ - порше каиен 120 литра на 100 км .Е тоиотата нищо че е дизел нема как да харчи 10 пъти по малко. Та де да знам маи и бая повече може да се окаже от 16 литра дори.  тук се развиват мометни скорости но карането на 100 процента не става.  Иначе наи якия джип си остава ланд круизер. Това е  при Жипките Чао момчета хубаво форумче си имате
 Чао момчета хубаво форумче си имате  

Коментар