Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един звяр за никакви пари?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един звяр за никакви пари?

На какво попаднах - http://www.mobile.bg/21263052500598580
    Има доста пари хвърлени, като гледам гумите и лебедката, само там има над 3к лева, а за да събере тези гуми и по окачването трябва да е пипано?
    Грандоман WJ 3.1 QD

До: Един звяр за никакви пари?

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
    Има доста пари хвърлени, като гледам гумите и лебедката, само там има над 3к лева, а за да събере тези гуми и по окачването трябва да е пипано?
    ...ама с десен волан...
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Опитай да се обадиш на номера в обявата

0444446666666
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение

0444446666666

НОВ ВНОС от АНГЛИЯ подготвен за извън пътя високо окачване лифт на купето почти нови гуми БФ ГУДРИЧ 35\12. 5\15 оригинален теглич шнорхел лебедка СУПЕРВИНЧ отличен мотор здрава ходова част по мостове всичко си работи стерео ЦД ТОКУ ЩО сменени консумативи колата е за маниаци ЦЕНАТА ОКОНЧАТЕЛНА \БЕЗ БАРТЕРИ\--------- ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА -----0887-300-711-------

Ама с десен волан
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение

0444446666666
          има и един нормален телефон-под описанието на колата...
          знам го този търговец от Монтана...на няколко пъти се засилвах да ходя,като предния ден се уточнявахме,че идвам...звъня му преди да тръгна-ми колата е продадена...

Коментар

Според мене само като му видиш лебедката която е сложена отпред и трябва да се замислите за правилната преценка относно офроуд подготовката на този автомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от vasko jonchev Преглед на мнение
              Според мене само като му видиш лебедката която е сложена отпред и трябва да се замислите за правилната преценка относно офроуд подготовката на този автомобил.
              Така,де...тъкмо повод за размисъл що зор е видяла!
              Абе без да се "пипне",и без да се покара няма нищо да стане ясно!
              М/у другото като се оглеждах за такава жипка за 70-ка с десен волан обръщането с частите излизаше около 2000лв. малко преди кризата.

Коментар

Десния волан според мен в случая не е голям проблем, карал съм само в Кипър и Англия рент а кар с денсен ... тя тази кола за ежедневка не става, а в гората волана е без значение май
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Десния волан според мен в случая не е голям проблем, карал съм само в Кипър и Англия рент а кар с денсен ... тя тази кола за ежедневка не става, а в гората волана е без значение май
                  Става,става-аз на мойта и навъртях 16000км.за 10месеца по магистрали само...и сега съм с нея във Враца...

Коментар

Ми айде де,скачай.Щом си я харесал,цената си и харесал,какво повече.
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от vasko jonchev Преглед на мнение
                      Лебедката, шнорхела и просвета между гумата и калника са показателни и как е направено окачването.
                      Съмнява ме и да са пипани главното предаване, и полуоските. Ако е така, с тия 35-ци не само няма да "откине", ами и ще троши. От тоя кошник само джантите и гумите стават за нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Лебедката, шнорхела и просвета между гумата и калника са показателни и как е направено окачването.
                        Съмнява ме и да са пипани главното предаване, и полуоските. Ако е така, с тия 35-ци не само няма да "откине", ами и ще троши. От тоя кошник само джантите и гумите стават за нещо.
                        Кое му е нередното на лифта?
                        878940653

Коментар

Виж тази снимка и си представи същата кола разчупена. В смисъл същата стоика, ама тая гума качена на 40см камък. Къде ще е калника тогава?. Рамата е боядисана с боята на купето. Както каза Андро от това стават само гумите и джантите. А и за почти същите пари Явор продава това. Регистрирано и ревизирано, със сериозните мостове. https://htftp.offroad-bulgaria.com/V...O/DSC03210.JPG и с ЛЯВ ВОЛАН
                          Прикачени файлове
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Да то е ясно че ще опират гумите.Но неразбрах как от лебетката и шнорхела може да се съди как е направено окачването.
                            878940653

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              От тоя кошник само джантите и гумите стават за нещо.
                              стига бе Андро,чак пък "кошник"... верно ,че има ТНТМ по колицата ,ама това не я вади зад тъч линията. верно-гумите са и големи,едни 31-ци и е ок,а тая лебедка както и да я монтираш.....просто е слабичка.
                              скромно мога да заявя,че следя редовно пазара на тойотките в Англия и цените им сериозно се повишиха. отделно-гумите с джантите са и само около 800 паунда,а и пътя до Бг,не е летяла на вълшебно килимче я. продавеца,ако отбие 3-4 стотачки цената не е лоша по мое мнение. .....
                              волана също не е проблем,това според мен не е критерий за техническите качества на машинката
                              TЛК 80-4.2ТД
                              ТЛК 73-2.4ТД
                              ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X