Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтиният джип и проблемите му

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Евтиния джип и проблемите му

Според мен една от причините за малкия брой кадърни механици е, че нямаме автомобилна индустрия.

А и 80-ката си е 'екзотика' в България.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Евтиния джип и проблемите му

Аз ходя при лекар и зъболекар, а не им звъня по телефона да ми направят диагноза по телефона или да ми сложат пломба.Диагноза по телефона дават врачките по Канал3.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
        .....Чудесна кола за "смешните" 2100 паунда.Обаче:.....
        Поредният открил топлата вода - евтиното винаги излиза скъпо .... И кое и е чудесното, като много вероятно е да се окаже, че "бабите-ездачки" всъщност са влачили ремаркета със строителен материал и тоя автомат е "лекуван" за да мърда все още? Сега като се изръсят още "некой леф" за нова (стара на цената на нова) АСК, къде е далаверата? Не, че толкова няма разбирачи по тоя тип АСК, просто повечето не искат да се хващат, защото резултата е (не)известен и ще си останат с едното хамалуване...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Не е само хамалуването. Ремонта на тази кутия от специалист със подмяна на всички необходими части в общия случай би надхвърлил покупната цена на тоя скрап.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Не е само хамалуването. Ремонта на тази кутия от специалист със подмяна на всички необходими части в общия случай би надхвърлил покупната цена на тоя скрап.
            Ако колата беше "скрап"нямаше да върви,вероятно има 5 пъти по-малко ръжда от половината джипки във форума,перфектен външен вид,никакви "чукания и блъсканици" по основноте агрегати,караш си я ръчно и това е.Пък,че няма кипометраж и оборотомер,че не бачка круиза и кик-даун бутона-за тия пари могат да се прежалят тия екстри,по Джи-Пи-ЕС колата развива 148 км/ч(без да я изцеждам до дупка),което според мен си е ОКИ.Всичко останало си е наред-блокаж,бавни,дифове и най- вече перфектния 1HD-T мотор.Като съберат паранги за глезотии момчетата, ще ги заведа при Патрик и Жоро и ще решим проблема-задавах въпроси,понеже мислех работата за по-елементарна-на моята и бяха зацапани куплунгите(някои се бяха откачили)и след поливане с Филипс спрей и наместване работата стана.Беше изгорял и предпазителя на ECU-то на круиза-просто мислех,че е елементарно нещо и че не е необходимо да се ходи на майстор за един бушон или куплунг например.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Поредният открил топлата вода - евтиното винаги излиза скъпо .... И кое и е чудесното, като много вероятно е да се окаже, че "бабите-ездачки" всъщност са влачили ремаркета със строителен материал и тоя автомат е "лекуван" за да мърда все още? Сега като се изръсят още "некой леф" за нова (стара на цената на нова) АСК, къде е далаверата? Не, че толкова няма разбирачи по тоя тип АСК, просто повечето не искат да се хващат, защото резултата е (не)известен и ще си останат с едното хамалуване...
              1.Бабите НЕ яздят,притежават коне,които се състезават.2.Кутията на 80-тката НЕ МОЖЕ да се счупи(цитирам едни от малкото ИСТИНСКИ ползватели на модела във форума.
              3.Няма никакъв проблем да се поръча кутия за 300-500 паунда,но щом колата ВЪРВИ според спецовете не е голяма болката.
              4.Изключая екстрите,които АСК-то дава,автомобила е в отлична кондиция(не само според мен).

Коментар

От: До: Евтиния джип и проблемите му

ВСИЧКИ КУПЛУНГИ БЯХА ОТКАЧЕНИ ОТ КУТИЯТА,НАМИРАТ СЕ НА ВЪРХА И И НЕ МОЖЕ ДАСЕ ВИДЯТ ДОКАТО НЕ СЕ СВАЛЯТ ПЛАСТМАСОВИТЕ КОРИ,някои бяха и потрошени,заменихме ги и сега колата си е ОК.

Коментар

От: Евтиния джип и проблемите му

Луд късмет. Добре, че е било така.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

От: Евтиния джип и проблемите му

Браво. Честито за откритието което си направил и много кални преживявания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X