До: Проблем със спирачките
Между другото-с DOT-5,работи наи-добре.
					Между другото-с DOT-5,работи наи-добре.

и кво ли не още по спирачната система
и кво ли не още по спирачната система  и накрая се оказа кантара
и накрая се оказа кантара  тои действа и на двата кръга
тои действа и на двата кръга изолирах го и  вече две години нямамникви проблеми
 изолирах го и  вече две години нямамникви проблеми  

и кво ли не още по спирачната система
и кво ли не още по спирачната система  и накрая се оказа кантара
и накрая се оказа кантара  тои действа и на двата кръга
тои действа и на двата кръга изолирах го и вече две години нямамникви проблеми
 изолирах го и вече две години нямамникви проблеми 
 ,може и да става,ама не ми се рискува,аз просто повдигнах пръчката нагоре да е в хоризонтално положение както го дават по мануал,и обезвъздуших,но явно не е само от там проблема,сега свалих помпата и я разглобих,....ами не виждам проблем никакъв,като изключа че се наложи да я промия с ацетон,понеже имаше гадни утайки,буталата бяха бомба,а и гумичките изглежда са сменяни.
,може и да става,ама не ми се рискува,аз просто повдигнах пръчката нагоре да е в хоризонтално положение както го дават по мануал,и обезвъздуших,но явно не е само от там проблема,сега свалих помпата и я разглобих,....ами не виждам проблем никакъв,като изключа че се наложи да я промия с ацетон,понеже имаше гадни утайки,буталата бяха бомба,а и гумичките изглежда са сменяни. ,не знам дали ще помогне ,ама съм длъжен да опитам.
,не знам дали ще помогне ,ама съм длъжен да опитам. Благодарности и на колегата Flex и всички които оказаха съдействие при разрешаване на проблема,дано темата е полезна и за напред от нуждаещи се.
Благодарности и на колегата Flex и всички които оказаха съдействие при разрешаване на проблема,дано темата е полезна и за напред от нуждаещи се.

,никакъв ефект,помпата си остана недействаща,благодарение на помпата дарение от колегата Zablio-господ здраве да му дава
,никакъв ефект,помпата си остана недействаща,благодарение на помпата дарение от колегата Zablio-господ здраве да му дава ,нещата се оправиха на 100%,макар да беше малко по различна от моята ,поизкривих тръбичките и воала,вече съм в боя с спирачки.
,нещата се оправиха на 100%,макар да беше малко по различна от моята ,поизкривих тръбичките и воала,вече съм в боя с спирачки.

,никакъв ефект,помпата си остана недействаща,благодарение на помпата дарение от колегата Zablio-господ здраве да му дава
,никакъв ефект,помпата си остана недействаща,благодарение на помпата дарение от колегата Zablio-господ здраве да му дава ,нещата се оправиха на 100%,макар да беше малко по различна от моята ,поизкривих тръбичките и воала,вече съм в боя с спирачки.
,нещата се оправиха на 100%,макар да беше малко по различна от моята ,поизкривих тръбичките и воала,вече съм в боя с спирачки. . Айде и аз със такива проблеми  смених 2 пъти гумички  на помпата ама си мисля че не е от помпата защото купих нова / от 70 -ка стана/сложих я и педала остава да си потъва в началото и после става твърд. Смених спирачни маркучи предни/ станаха от пасат но захвата не пасва/ и задно по каталог  ,спирачните цилиндърчета са раздвижени  отпред имам нови накладки и дискове. Изолирах и кантарчето ,пробвах с друг клапан на вакум маркуча, обезвъздушена е системата е няколко пъти  и сега остава да отворя задните колелета да видя как са накладките . Но ката цяло се сдобих с нова спирачна система.
. Айде и аз със такива проблеми  смених 2 пъти гумички  на помпата ама си мисля че не е от помпата защото купих нова / от 70 -ка стана/сложих я и педала остава да си потъва в началото и после става твърд. Смених спирачни маркучи предни/ станаха от пасат но захвата не пасва/ и задно по каталог  ,спирачните цилиндърчета са раздвижени  отпред имам нови накладки и дискове. Изолирах и кантарчето ,пробвах с друг клапан на вакум маркуча, обезвъздушена е системата е няколко пъти  и сега остава да отворя задните колелета да видя как са накладките . Но ката цяло се сдобих с нова спирачна система. В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар