колеги, днеска забелязах че при включен преден мост има едно щракане, нещо като чукане на метал в метал, много леко се чува и не е твърд звук, а като камбанка. Това е само когато е натоварена по нагорнище. На равно не се чува, нито в крайно ляво или дясно положение. Дали има проблем в хъбовите или да търся нещо друго!!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Дали е хъб??

Свий

X
- 

До: Дали е хъб??

Нищо му няма...карай си,в края на краищата ще покаже....0899 шест5313нула
 За всекиго по нещо

- 

Точно това е. На моето паджеро се чуваше същия звук при същите места и точно хъба беше разбит.Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнениеколеги, днеска забелязах че при включен преден мост има едно щракане, нещо като чукане на метал в метал, много леко се чува и не е твърд звук, а като камбанка. Това е само когато е натоварена по нагорнище. На равно не се чува, нито в крайно ляво или дясно положение. Дали има проблем в хъбовите или да търся нещо друго!!
 Води го на лекар или разглобяваи  
 Коментар
- 

Аз си мисля, и даже ми се иска да е хъб! Понякога, когато не е правена профилактика, въртре клиясва и неможе да се включва добре, и палците се опиляват и хъбчето се поразява, така си мисля, че може да е от това. Но то ще си покаже!Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
 Коментар
- 

мерси колега, щом проверя какво е ще драсна! Мисъл ми е това!!Първоначално публикуван от flex Преглед на мнениеТази камбанка която чуваш в повечето случай се оказва каре на кардана или шлиците му.Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар