колеги, днеска забелязах че при включен преден мост има едно щракане, нещо като чукане на метал в метал, много леко се чува и не е твърд звук, а като камбанка. Това е само когато е натоварена по нагорнище. На равно не се чува, нито в крайно ляво или дясно положение. Дали има проблем в хъбовите или да търся нещо друго!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали е хъб??
Свий
X
-
До: Дали е хъб??
Нищо му няма...карай си,в края на краищата ще покаже....0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнениеколеги, днеска забелязах че при включен преден мост има едно щракане, нещо като чукане на метал в метал, много леко се чува и не е твърд звук, а като камбанка. Това е само когато е натоварена по нагорнище. На равно не се чува, нито в крайно ляво или дясно положение. Дали има проблем в хъбовите или да търся нещо друго!!
Води го на лекар или разглобяваи
Коментар
-
Аз си мисля, и даже ми се иска да е хъб! Понякога, когато не е правена профилактика, въртре клиясва и неможе да се включва добре, и палците се опиляват и хъбчето се поразява, така си мисля, че може да е от това. Но то ще си покаже!Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Първоначално публикуван от flex Преглед на мнениеТази камбанка която чуваш в повечето случай се оказва каре на кардана или шлиците му.Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар