Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смениха ми джипа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смениха ми джипа

Честито!
    Аз също много се заглеждах в началото по този модел,и можех да си го позволя,но сведущи люде ме вкараха в правия път,та се сдобих с 70-ка!
    А,гората ти е ясно,че вече не е много-много място за теб...!

П.С. И мойта жена много натискаше за паркетник,ама бях "железен"!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
      Честито!
      Аз също много се заглеждах в началото по този модел,и можех да си го позволя,но сведущи люде ме вкараха в правия път,та се сдобих с 70-ка!
      А,гората ти е ясно,че вече не е много-много място за теб...!

П.С. И мойта жена много натискаше за паркетник,ама бях "железен"!
      За гъста гора със силно пресечен терен имам друг джип Този ще е като семеен автомобил .Ще карам децата на училище и като ми се наложи да пътувам повече от 200км няма да се чеша по главата що не бяга повече джипката.
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от berk Преглед на мнение
        Честито и от мен колега! Това е първия ми пост в този чудесен форум. Знам че може би не е най-правилно аз да давам акъл още отсега,но мисля че ще бъде по-добре за теб следващия път когато жена ти дойде да те вика за вечеря да си отворил обява с ТЛК 200 V8 ( желателно с най-високото ниво на оборудване).
        Абе то хубаво ама кой ще го потдържа после.....

Коментар

Еййй чак сега видях,честито и от мен и само да караш-без никакви ремонти.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
            Абе то хубаво ама кой ще го потдържа после.....
            Как кой-сервиза

Коментар

Браво колега това е машина със здраве да си я караш
              [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

За гъста гора със силно пресечен терен имам друг джип Този ще е като семеен автомобил .Ще карам децата на училище и като ми се наложи да пътувам повече от 200км няма да се чеша по главата що не бяга повече джипката.
                Абе то затова най-добре си е да имаш една 70-ка,и една 90-ка(може и 120-ка)...!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Честито колега и със здраве да я караш! Аз минах по същият път от 70 на 90 - та серия и да ти кажа не съжалявам

Относно гората хич не ги слушай, едни други хора на едно друго място ги ползват доста успешно

Един друг въпрос е дали ти стиска да я метнеш в "дълбокото"
                  Последно редактирано от tony553; 06-01-10, 10:19.
                  TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                  "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Очарован съм от проходимоста на 90.

Коментар

Няма да се учудя ако скоро покажат и подводен риболов с ТОЙОТИ

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                        А честито и със здраве да си я караш! Само се чудя, как сърце ще ти даде да я вкараш в гората
                        Няма да и устои, като зная с 95цата как минавам през места където дива коза би си потрошила краката, 90ката мога да си представя на какво е пособна.

ЧЕСТИТО и щастливо съжителство
                        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Оказа се че вътре в стартера има една паричка която се исхвърля от шалтера и стартера почва да върти .При мен се беше износила тази паричка и контактите се бяха износили .Въпросната паричка се беше разхлабила и стартера започваше да върти преди бендикса да зацепи на венеца.
                          Продава се ремонтен комплект .
                          Колега,
                          Четито и от мен........
                          Кажи ми моля те малко повече за ремонтния комплект за стартера,
                          ориентировъчна цена, дали стартера е същия като на 1KZ-T (ако знаеш).
                          Мерси предварително и още веднъж ти желая само хубави емоции донесени от прекрасния джип

Коментар

Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение
                            Колега,
                            Четито и от мен........
                            Кажи ми моля те малко повече за ремонтния комплект за стартера,
                            ориентировъчна цена, дали стартера е същия като на 1KZ-T (ако знаеш).
                            Мерси предварително и още веднъж ти желая само хубави емоции донесени от прекрасния джип
                            Стартера го свалих самичък но на токови хич ме няма и за това го занесох на ел. техникМайстора като го разглоби ми показа въпросната шайба.Обади се на някакъв магазин в Русе и поръча въпросния комплект .Утре ще прескоча до гаража му и ще го питам точно кое как и по къкъв номер въри .А дали е същия с 1кz-t не знам .Цената беше десетина лева

Коментар

Стартера го свалих самичък но на токови хич ме няма и за това го занесох на ел. техникМайстора като го разглоби ми показа въпросната шайба.Обади се на някакъв магазин в Русе и поръча въпросния комплект .Утре ще прескоча до гаража му и ще го питам точно кое как и по къкъв номер въри .А дали е същия с 1кz-t не знам .Цената беше десетина лева
                              10 лева е чудесна цена !
                              Аз се обадих в един магазин (Известен тук във форума) на Г.М. Димитров от там ми дадоха телефон на някакъв магазин на ХРИСТО БОТЕВ и ми казаха....
                              Че видите ли, такъв комплект няма и че дори и да се внесе ще струва "МАЙКА СИ И БАЩА СИ". Да си сваля стартера, да им го занеса и за 150-160 лева щяло да стане работата...........
                              Аре БЕ !!!!
                              Не ИСКАМ ДА СИ ИЗРАЗЯВАМ ЕМОЦИИТЕ ЗАЩОТО ДОКАТО СЪМ МЛАДШИ УЧАСТНИК ще има и БАН :-)

Между другото се разрових и в нета и излезе ето това:

ЦЪК

Ако не взема това за 10 те лева ще поръчам от тези.....

Мерси за бързия отговор колега

Коментар

Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение
                                10 лева е чудесна цена !
                                Аз се обадих в един магазин (Известен тук във форума) на Г.М. Димитров от там ми дадоха телефон на някакъв магазин на ХРИСТО БОТЕВ и ми казаха....
                                Че видите ли, такъв комплект няма и че дори и да се внесе ще струва "МАЙКА СИ И БАЩА СИ". Да си сваля стартера, да им го занеса и за 150-160 лева щяло да стане работата...........
                                Аре БЕ !!!!
                                Не ИСКАМ ДА СИ ИЗРАЗЯВАМ ЕМОЦИИТЕ ЗАЩОТО ДОКАТО СЪМ МЛАДШИ УЧАСТНИК ще има и БАН :-)

Между другото се разрових и в нета и излезе ето това:

ЦЪК

Ако не взема това за 10 те лева ще поръчам от тези.....

Мерси за бързия отговор колега
                                Търси по .карго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X