Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смениха ми джипа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смениха ми джипа

Първоначално публикуван от Мариян Маринов Преглед на мнение
    До колкото разбрах е бартер затова така съм написал .А с грешно впечатление моля да извинен
    Да прав си джипа го замених за моя .Разбира се че доплатих .Има тема в .продава.
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      Да бе,я разяснете малко,къде ги сменят тия жипове,че да идем и ние
      Че от никъде не става ясно,кой как защо...няква далавера ли е...

пп. иначе честито
      Не знам дали е далавера но сърбел минава с чесане

Коментар

КОЛЕГА КАКВО СТАНА СЪС СТАРТЕРА КОЙТО СТЪРЖЕШЕ. ПОПРАВИЛИ ГО!

И АЗ ИМАМ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ!
        Последно редактирано от Злой; 03-01-10, 09:09.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
          Не знам дали е далавера но сърбел минава с чесане
          Точно така Мерак с пари се гаси
          Честито и много километри да те слуша!

Коментар

Меха,няма да ти дам "Кроки" за тази калпава джипка.Тя не е истинска,кой знае колко е пластмасова.Но,ако се помолиш.....може и да си помисля!
            Да си здрав да я счупиш и после две да си купиш!
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от avensis D4D Преглед на мнение
              КОЛЕГА КАКВО СТАНА СЪС СТАРТЕРА КОЙТО СТЪРЖЕШЕ. ПОПРАВИЛИ ГО!

И АЗ ИМАМ СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ!
              Оказа се че вътре в стартера има една паричка която се исхвърля от шалтера и стартера почва да върти .При мен се беше износила тази паричка и контактите се бяха износили .Въпросната паричка се беше разхлабила и стартера започваше да върти преди бендикса да зацепи на венеца.
              Продава се ремонтен комплект .

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                Меха,няма да ти дам "Кроки" за тази калпава джипка.Тя не е истинска,кой знае колко е пластмасова.Но,ако се помолиш.....може и да си помисля!
                Да си здрав да я счупиш и после две да си купиш!
                Чавдаре недей дава КРОКИ .Кой ще ни вади от острова след това.Пожелавам ти и ти да се похвалиш час по скоро с някой купешки джип.Коко я покара малко и му хареса

Коментар

Честито и много безпроблемни километри.Едно питане, много ли е по-готина от 70ката, аз имам такава lj 70 - 92година и скоро се замислих, един ден катао ми писне с каква да я заменя.

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
                    Честито и много безпроблемни километри.Едно питане, много ли е по-готина от 70ката, аз имам такава lj 70 - 92година и скоро се замислих, един ден катао ми писне с каква да я заменя.
                    Аз не мислех да сменям джипа смени го жена ми просто една вечер бях отворил темата на колегата че продава джипа и се бях замечтал....Жената ме и извикнала два-три пъти да вечеряме ама кой да е чуй ...По едно време дойде при мен и ме скастри ко съм зяпал толкоз на компаПогледна обявата погледна мен и попита дали го харесах .Казах и че мечтая за тъкъв джип. Ще го вземем каза и това беше .Иначе 90ката е по-бързоходна мотора е пъргав няма проблеми при изпреварване.Има климатик .Вози сякаш по-меко.

Коментар

Благодаря ти това са доста плюсове особено климатика

Коментар

Грррризе ме грррррозна завист!

Честито, и само да те радва!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Грррризе ме грррррозна завист!

Честито, и само да те радва!
                          Не си само ти!
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

А честито и със здраве да си я караш! Само се чудя, как сърце ще ти даде да я вкараш в гората

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                              А честито и със здраве да си я караш! Само се чудя, как сърце ще ти даде да я вкараш в гората
                              Ще влезе и още какНо всичко с времето си .

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                                Аз не мислех да сменям джипа смени го жена ми просто една вечер бях отворил темата на колегата че продава джипа и се бях замечтал....Жената ме и извикнала два-три пъти да вечеряме ама кой да е чуй ...По едно време дойде при мен и ме скастри ко съм зяпал толкоз на компаПогледна обявата погледна мен и попита дали го харесах .Казах и че мечтая за тъкъв джип. Ще го вземем каза и това беше .Иначе 90ката е по-бързоходна мотора е пъргав няма проблеми при изпреварване.Има климатик .Вози сякаш по-меко.
                                Честито и от мен колега! Това е първия ми пост в този чудесен форум. Знам че може би не е най-правилно аз да давам акъл още отсега,но мисля че ще бъде по-добре за теб следващия път когато жена ти дойде да те вика за вечеря да си отворил обява с ТЛК 200 V8 ( желателно с най-високото ниво на оборудване).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X