Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления за TLC 100 4.7 V8?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Впечатления за TLC 100 4.7 V8?

100цата с бензиновия мотор е значително по пъргава,но не е кой знае колко по широка от 120ката,абе ти отзад ли ще се возиш.Моята като беше толкова широка отзад,така или иначе,дори не съм се возил там.Лично аз бих те посъветвал 120ка,ако може бензин,но всеки си знае.От 200та отказа ли се?

Коментар

Re: Впечатления за TLC 100 4.7 V8?

А между другото от Мото Пфое ми предлагат Диско 3 на доста добра цена, понеже сега излиза фейслифт и искат да се отърват от стария модел. Карах го и ми хареса, вози добре и е огромно. Сглобката беше малко кофти а и незнам дали е здраво.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Re: До: Впечатления за TLC 100 4.7 V8?

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
        100цата с бензиновия мотор е значително по пъргава,но не е кой знае колко по широка от 120ката,абе ти отзад ли ще се возиш.Моята като беше толкова широка отзад,така или иначе,дори не съм се возил там.Лично аз бих те посъветвал 120ка,ако може бензин,но всеки си знае.От 200та отказали се.
        Е отзад жената и детето искат да им е широко. Но все пак най-често пътувам с тях двете и багаж, за което 120-ката е предостатъчна.

А от 200-ца се отказах, реших да си взема по-евтин джип втора употреба и да си оставя и леката кола. Ходих да карам всички джипове наред, най-ми харесват 200-цата и ГЛ. Основната им обща черта е, че са супер скъпи.
        Последно редактирано от msi200; 30-11-09, 20:18.

Коментар

Вземи си 120ка и мирясвай,много разпостранена,няма проблем със сервиз,държи цена,достатачно време е в производство и всички дефекти са отстранени,малко повече люлее но си свиква,за сметка на това не друса.Успех

Коментар

Re: Впечатления за TLC 100 4.7 V8?

Сега гледам са обнародвали новия закон за ДДС в държавен вестник и са си оставили нещата почти по старому.

Т.е. пак за 7-местни има ДДС кредит, само че условието е седалките да са фабрично монтирани от производителя.

Все пак какво ще стане наистина, ще разберем на първия работен ден след Нова Година.

Коментар

ТЛК120 3.0Д4Д = Разум

ТЛК100 4,7ВВТИ = Кеф
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X