Моля, помогнете да намеря биела за ТОЙОТА 4RUNER 3000 V6. Обърнах света и няма, и няма. Моля, ако някой знае някъде такава на части да пише. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Биела за ТОЙОТА 4RUNNER
Свий
X
-
До: ПОМОЩ ЗА ТОЙОТА 4RUNNER
от представителство на тойота в Англия,предполагаема цена-300-500лв. аз търсих преди 2 години биела за 1HD-T ,цената беше горе ,долу толкова. ако си на зор прати ми номера на рампата и мога да проверя ,до няколко дена.
TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
-
Колега ,преди седмица сменях тампони на стабилизиращата щанга отпред. Тампоните пасват идеално от биалетка от опел кадет 86 год. Махнах старите и сложих новите тампони на старата ос сас старите шайби ,стана като оригинално. Двете биалетки от опел ми излязоха 12 лв.Ако е нещо подобно пробвай да напаснеш от нещо друго.А със снимка ще ни стане по ясно за къкво иде реч.Последно редактирано от stanislav13; 19-11-09, 20:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнениеКолега ,преди седмица сменях тампони на стабилизиращата щанга отпред. Тампоните пасват идеално от биалетка от опел кадет 86 год. Махнах старите и сложих новите тампони на старата ос сас старите шайби ,стана като оригинално. Двете биалетки от опел ми излязоха 12 лв.Ако е нещо подобно пробвай да напаснеш от нещо друго.А със снимка ще ни стане по ясно за къкво иде реч.!
биела и биелетка са две напълно различни части...поне аз така знам...
а съвета за взаимозаменяемост не е лош...току виж паснала биела от москвич 408 или ЖУК .TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
По принцип има сравнителни каталози които вършат много работа и излизат такива невероятни неща че човек може да онемее ,но за това не мога да открия аналог. Сега чакам Жоро от KSD да звънне от Турция да видим там дали ще намерим.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
-
Първоначално публикуван от flex Преглед на мнениеПо принцип има сравнителни каталози които вършат много работа и излизат такива невероятни неща че човек може да онемее ,но за това не мога да открия аналог. Сега чакам Жоро от KSD да звънне от Турция да видим там дали ще намерим.
все пак това е биела,не гумен тампон ....
само лично мнение.TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
По принцип съм резервиран но говорим за Toyota Турция защото имат голяма складова наличност а пък и цените са им хубави , и то доста хубави.Не мога да си позволя нищо освен оригинално тъи като едвам събрах чарковете за основен ремонт.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
-
Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнениене си ли малко резервиран по отношение частите от турция....?
все пак това е биела,не гумен тампон ....
само лично мнение.
Коментар
-
Здрасти flex!Ако не успееш да намериш в БГ и наблизо, и ако Тойота номера на тази биела е #13201-69105, то цената и онлайн в САЩ е 80$.Но после ще има разход до адрес в САЩ и след това до БГ.Освен ако не намериш някои да я метне в куфара и да ти я донесе направо до теб.Виж линка по долу, но номера по Тойота съм го избрал с налучкване.Aко имаш друг номер, го провай в полето за търсене.Ако решиш нещо пиши ми на:
metotem@yahoo.com
http://www.trademotion.com/partlocat...&siteid=2151071999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ
Коментар
-
До: Биела за ТОЙОТА 4RUNNER
Здрасти flex!По някаква причина линка не излаза цял, та сега ти пращам други два.Провери номерата които искаш.Някои от тези дилъри имат безплатен шипинг за поръчки над 100$.
http://www.1sttoyotaparts.com/partscat.html
http://www.trademotion.com/partlocat...?siteid=214311
http://www.trademotion.com/partlocat...FQRM5Qods1wuLg1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнениев БГ могат да ти продадат части които ще се радваш ако са поризвеждани и в най-лошия ти кошмар ...тъй че остави човека да си подкара каручката или му намери биела.....
TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
До: Биела за ТОЙОТА 4RUNNER
Вин.JT111VND009011832.Това е вина на TOYOTA V6 3000 91 4runer.Обедиха ме че са направили биелата с втулка само че при при темпериране не би издържала така че продължавам с търсенетоТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар