Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биела за ТОЙОТА 4RUNNER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Биела за ТОЙОТА 4RUNNER

Моля, помогнете да намеря биела за ТОЙОТА 4RUNER 3000 V6. Обърнах света и няма, и няма. Моля, ако някой знае някъде такава на части да пише. Благодаря.
    Последно редактирано от huko; 20-11-09, 01:00. Причина: само главни букви
    ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

До: ПОМОЩ ЗА ТОЙОТА 4RUNNER

от представителство на тойота в Англия ,предполагаема цена-300-500лв. аз търсих преди 2 години биела за 1HD-T ,цената беше горе ,долу толкова. ако си на зор прати ми номера на рампата и мога да проверя ,до няколко дена.
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Тъй тъй без рама не можем да помогнем двигателя 3VZ-E ли е? Пусни рамата да се кумим заедно.

Коментар

Мотора е 3VZ-E утре ще пусна рамата. Благодаря за съдеиствието.Оказа се голям проблем тази биела.

Коментар

Я виж КСД дали не могат да ти помогнат. Не е лошо да си въведеш от кой град си, щото така не си помагаш ако си от Шумен .... примерно

Коментар

Колега ,преди седмица сменях тампони на стабилизиращата щанга отпред. Тампоните пасват идеално от биалетка от опел кадет 86 год. Махнах старите и сложих новите тампони на старата ос сас старите шайби ,стана като оригинално. Двете биалетки от опел ми излязоха 12 лв.Ако е нещо подобно пробвай да напаснеш от нещо друго.А със снимка ще ни стане по ясно за къкво иде реч.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от stanislav13; 19-11-09, 20:23.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav13 Преглед на мнение
              Колега ,преди седмица сменях тампони на стабилизиращата щанга отпред. Тампоните пасват идеално от биалетка от опел кадет 86 год. Махнах старите и сложих новите тампони на старата ос сас старите шайби ,стана като оригинално. Двете биалетки от опел ми излязоха 12 лв.Ако е нещо подобно пробвай да напаснеш от нещо друго.А със снимка ще ни стане по ясно за къкво иде реч.
              Колега,прочети малко по-внимателно !
              биела и биелетка са две напълно различни части...поне аз така знам...
              а съвета за взаимозаменяемост не е лош...току виж паснала биела от москвич 408 или ЖУК .
              TЛК 80-4.2ТД
              ТЛК 73-2.4ТД
              ...................

Коментар

По принцип има сравнителни каталози които вършат много работа и излизат такива невероятни неща че човек може да онемее ,но за това не мога да открия аналог. Сега чакам Жоро от KSD да звънне от Турция да видим там дали ще намерим.

Коментар

Първоначално публикуван от flex Преглед на мнение
                  По принцип има сравнителни каталози които вършат много работа и излизат такива невероятни неща че човек може да онемее ,но за това не мога да открия аналог. Сега чакам Жоро от KSD да звънне от Турция да видим там дали ще намерим.
                  не си ли малко резервиран по отношение частите от турция....?
                  все пак това е биела,не гумен тампон ....
                  само лично мнение.
                  TЛК 80-4.2ТД
                  ТЛК 73-2.4ТД
                  ...................

Коментар

По принцип съм резервиран но говорим за Toyota Турция защото имат голяма складова наличност а пък и цените са им хубави , и то доста хубави.Не мога да си позволя нищо освен оригинално тъи като едвам събрах чарковете за основен ремонт.

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                      не си ли малко резервиран по отношение частите от турция....?
                      все пак това е биела,не гумен тампон ....
                      само лично мнение.
                      в БГ могат да ти продадат части които ще се радваш ако са поризвеждани и в най-лошия ти кошмар ...тъй че остави човека да си подкара каручката или му намери биела

Коментар

Здрасти flex!Ако не успееш да намериш в БГ и наблизо, и ако Тойота номера на тази биела е #13201-69105, то цената и онлайн в САЩ е 80$.Но после ще има разход до адрес в САЩ и след това до БГ.Освен ако не намериш някои да я метне в куфара и да ти я донесе направо до теб.Виж линка по долу, но номера по Тойота съм го избрал с налучкване.Aко имаш друг номер, го провай в полето за търсене.Ако решиш нещо пиши ми на:
                        metotem@yahoo.com

http://www.trademotion.com/partlocat...&siteid=215107
                        1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

До: Биела за ТОЙОТА 4RUNNER

Здрасти flex!По някаква причина линка не излаза цял, та сега ти пращам други два.Провери номерата които искаш.Някои от тези дилъри имат безплатен шипинг за поръчки над 100$.
                          http://www.1sttoyotaparts.com/partscat.html
                          http://www.trademotion.com/partlocat...?siteid=214311
                          http://www.trademotion.com/partlocat...FQRM5Qods1wuLg
                          1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                            в БГ могат да ти продадат части които ще се радваш ако са поризвеждани и в най-лошия ти кошмар ...тъй че остави човека да си подкара каручката или му намери биела
                            за части от Бг ,дори не съм и споменавал! А за представителство на Тойота в Турция съм съгласен. И биела щях да му намеря,ама как да проверя ,като не е написал номер на рамата .....
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

До: Биела за ТОЙОТА 4RUNNER

Вин.JT111VND009011832.Това е вина на TOYOTA V6 3000 91 4runer.Обедиха ме че са направили биелата с втулка само че при при темпериране не би издържала така че продължавам с търсенето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X