Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA Hilux

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TOYOTA Hilux

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
    Пардон за offtopic-a - ти ли си с наточения врангел, дето седи там до "Евроболт"? Кантората ми е наблизо, и го заглеждам, като ходя до Japanparts за железа по мойто камионче.
    .
    мани го тоя `рангел дето седи пред евроболт. Той май си е на някой от фирмата. Знам че си някъде отсреща, щото ти звънях за един булбар. Каручката е на гърба на училището и няма как да я видиш в движение... Много ми харесва тоя `рангел, дето са го паркирали там, но се чудя дали имам нужда от такъв автомобил ..

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
      аз до седмица ще свалям мойте 31/10.5/15. и ще ти ги дам да пробваш. Даже ако дойдеш до гумаджията може съсе джантите да направиш някое кръгче.
      Имам в мазето някви стари, ама май са по-малкия размер, ще сляза утре и ще проверя. Прати някъв телефон и ще ти звънна, колата виси на Сливница до "евроболт" близо и не се мърда цял ден, така че ако си на зор може и по рано да стане
      идваш с крика и отпред е широко, ще поседи малко на трупчета ако трябва. Съветвам те да не даваш зор с избора и да пробваш всякви варианти, щото болката от грешките е голяма
      Вече ги поръчах гумите, но ако направим тоя фокус дето предлагаш може би ще спестя евентуалната разправия по монтаж и демонтаж.Телефона ми е 0899 148850
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
        Ево и снимки:
        отпред със оригинални джанти от Нисан Терано, отзад със джанти от исузу,
        При мен единствената разлика е че имам някакви пластмасови вежди и може би те ще пречат
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

BF All Terrain, на оригиналните джанти не опират никъде вече 36000км.
          Пък и не само при мен.
          Не се притеснявай.
          Последно редактирано от 1.4; 09-11-09, 22:07.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
            Отварям нова тема където да обсъждаме камиончетата си и всичко свъразано конкретно с тях.
            Като начало искам да попитам някой пробвал ли е да сложи 31-ци и влизат ли нормално без да е лифтнат пикапа
            ето на мойто тракторче става идеално
            Прикачени файлове
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнение
              ето на мойто тракторче става идеално
              Мойто е доста по-паркетно
              offroad фен
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Днес сложих гумите! СТАВАТ без проблем.Според мен даже с малко рязане на пластмасарии и 32-ки ще влязат.За разлика от старото ми камионче (Форд Рейнджър), този въобще не усети разликата от близо 5 см в диаметъра на фабричните и BF-a.Ускорението и спирането са си същите.
                offroad фен
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Поразчупи ли го на черно?
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Днес сложих гумите! СТАВАТ без проблем.Според мен даже с малко рязане на пластмасарии и 32-ки ще влязат.За разлика от старото ми камионче (Форд Рейнджър), този въобще не усети разликата от близо 5 см в диаметъра на фабричните и BF-a.Ускорението и спирането са си същите.
                    Ако не видим снимки, следват наказания! С кой двигател ти е машинката, че при мен тези с 2.5 са като спънати коне?
                    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Поразчупи ли го на черно?
                      Никакъв шанс да опре някъде.Сигурен ли си че сте тествали точно 31-ци?
                      При мен става въпрос за 31/10.5/15 BF Goodrich All Terrain.
                      утре получавате и снимките.
                      offroad фен
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                        С кой двигател ти е машинката, че при мен тези с 2.5 са като спънати коне?
                        Пише го в профила ми- 3.0 D4-D 171 к.с.Общо взето добре тегли!
                        offroad фен
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Никакъв шанс да опре някъде.Сигурен ли си че сте тествали точно 31-ци?
                          При мен става въпрос за 31/10.5/15 BF Goodrich All Terrain.
                          утре получавате и снимките.
                          Тествахме Good Year Wrangler MT 31/10.5/15 . Няма логика да има разлика.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ускорението и спирането са си същите.
                            При мен ускорението е леееко по-слабо и вдигна разхода с около 0,5 л/100км.

Коментар

Да, леко по-слабо е ако от тръгна да ускорявам от 120 нагоре примерно,но на 1,2 и 3 та не се усеща разлика.Разхода не ти е по-голям просто компа се лъже-обиколката на ориг гума е 2.327м , а на 31-цата 2.492м.Горе долу-за 100 км по километраж си изминал реално 107.
                              offroad фен
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Не би трябвало километража да е миродавен. Когато сложих на Ръннера 31" показанията на километража станаха едно към едно с показанията на Джи Пи Ес-а, което значи че се е изчистила заложента "грешка" на километража. Тъй че най-добре с навигацията да се измери промяната. А иначе не вярвам да се вдигне разхода заради няма и 2 см. увеличение в диаметъра на гумата ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X