Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хай Лукс от ТМ АУТО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хай Лукс от ТМ АУТО

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
    Здравеите колеги ,
    Ползвал съм услугите на ВЕНЦИ Габрово и Търново и мога да кажа само добри неща ,при тях няма разминаване ,нещата стават по-бързо и по-точно.отскоро и лицето Тодор Христов се мярка из м/у клиентите ,както и много други съфорумци.
    Напълно подкрепям за Венци от Габрово-тъкмо от два дена се мъчех да си спомня как се казваше...!
    Още преди много години само той се наемаше да доставя части за модели Тойота,които не се продават у нас(имаше един ван Тойота-много голям,и като космически кораб отвътре,ама кой модел беше...?),и пак само той правеше ремонти на агрегати,за които в дилъра предлагаха само смяна с нов!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

И аз си взех Хайлукса от ВЕНЦИ.И мисля да си го обслужвам там, въпреки че това може да стане при всеки ТОЙОТА дилър.
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Новите Хайлуксове не се правят в Япония . Проверете си номерата на шаситата . Почват ли с J ? 3.0Д се сглабят в ЮАР , малките в Малайзия .
        Не винете малките жълти човечета за всичко .
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Ти чете ли изобщо темата?
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ало Луната вика Земята.Никой не вини Малките жълти човечета напротив радваме им се чрез колите приятелю!

Коментар

От няколко дни чета темата и все повече ме хваща яд, че и аз отидох като овца в ТМ Ауто преди година и половина. Описал съм си неволите в една тема, но по-същественото е, че не са си променили стила на работа. И защо купуваме от тях автомобилите си, а после тръгваме из цялата страна да търсим сервизи - аз лично ходя в Спекта Ауто в Бургас. Само че ако пак си купувам автомобил - няма да стъпя в ТМ Ауто.
              http://www.nakladkibg.com
              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Особенно пък за тез пари в друга държава и лечебен масаж ще ти направят нали се сещаш

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  (имаше един ван Тойота-много голям,и като космически кораб отвътре,ама кой модел беше...?),и пак само той правеше ремонти на агрегати,за които в дилъра предлагаха само смяна с нов!
                  Offtopic: Тойота Превиа, ако не се лъжа
                  Per aspera ad astra.

Коментар

На някой ако му трябва нещо за такъв хай лукс да Пиши на ЛС или 0896677705
                    Извинявам се за спама!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                      Offtopic: Тойота Превиа, ако не се лъжа
                      Точно-"Превиа"!При официалния дилър нямаше нищичко за нея,а Венци доставяше,сменяваше и даваше гаранция!

Коментар

Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнение
                        Здрасти BOBI.По принцип конкретния инцидент не ме засяга пряко/В случая кръсника ми го яде/Обаче ще или щях да си поръчвам HILUX нов при тях 3,0D4D двойна кабина.Кажи ми какво да правя ,чуствам се като излъгано цигане пред баничарница.Доста ТОЙОТИ съм карал и карам в момента,просто съм пристрастен към марката заради надежноста на автомобилите им не заради нещо друго.Та проблема е че нали се сещаш тая кола като я купя ще има "гаранция" която в момента за мене е Утопия като гледам кво става в ТМ.Спрях на гишето и се заслушах нямаше нито един доволен човек ,все имаше някакви проблеми.Не знам в Русенския клон какво ще ми предложат и какво ще видя.Много обидно за такава марка наистина добри автомобили, ама ние БЪЛГАРИТЕ нямаме аналог по осирането с извинение.Да си жив и здрав и да си караш Тойотката безпроблемно
                        Лично аз обслужвам 4 Тойоти в Русенския дилър на Тойота Ником-нямам никакви проблеми и съм много доволен

Коментар

Със същите лоши впечатления съм от обслужването в ТМ Ауто. На 2000 км. Хайлукса ми срина скоростна кутия..... защото е била без масло. Като я закарахме тия "специалисти" се опитаха да ме убеждават и да ни питат дали ние не сме си източили маслото. Добре че сме им голям клиент и не правиха повече проблеми, но ако аз трябва да броя парите за нов автомобил то той няма да е закупен от ТМ Ауто. Да не говорим колко пъти ни "сменят" филтри на климатик, при условие че липсва такъв.
                          Experienced on Toyota Hilux and VW Amarok

Коментар

Предлагам пълен бойкот на ТМ-Ауто в София!Закупувайте и поддържайте колите при всеки друг оторизиран дилър,или сервиз на марката-гаранцията е валидна!Е*ах ти измекярите нагли-и в тази криза продължават да се осират!А,самочувствието им е до небесата!Ама така е винаги при собственик грък-повярвайте ми!
                            Последно редактирано от Goblin; 26-10-09, 17:53.

Коментар

Най лошото е че продължават да изгарят човешки души.

Коментар

От: Хай Лукс от ТМ АУТО

Да се оплача и аз от ТМ АУТО!
                                В карах си колата в сервиза им на Сливница, за смяна на разни консумативи. И що да видя после, сменили са ми шофьорската седалка с друга, която е видимо по-стара, амортизирана, нацапана, укапана и с претапициран не оригинален подлакътник. Пуснах жалба и сега чакам отговор..щели да гледат записите от камерите, но ми се струва че ме бавят умишлено, почти втора седмица. Та не се знае колко още неща са сменили по колата, както и на всички останали клиенти.. Съветвам ви да не си оставяте колите без надзор, независимо в кой сервиз! Моята стоя 2 дни и някой крадец си е харесал новата ми седалка..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X