Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хай Лукс от ТМ АУТО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хай Лукс от ТМ АУТО

Здравейте момчета . Миналата седмица купихме на моя кръсник Тойота Хай лукс от ТМ АУТО" проверен употребяван автомобил" от тия дето БТК ги връща.Та конкретния автомобил беше най нов 2007г. с новия мотор 2,5 с кулера отгоре 120коня , има остатъчна гаранция още 10000км сега е на 90000.Излишно е да казвам че автомобила е бил служебен и е поузван по предназначение, но като цяло добре запазен.Искахме сервизния лист от момчето по продажби на автомобили втора ръка и то ни го отпечата .Всичко си беше много добре с изключение на това че там пишеше че са му сменени гумите с нови преди 2 месеца.Като огледахме автомобила се оказа че на него имаше монтирани някакви стари галоши.Вдигат рамене и гледат състрадателно.Почнахме по обстоен оглед и се оказа че защитните кори на подкалниците липсват обещаха да ги набавят.При първия оглед като се качих да запаля двг видях че в резервоара има нафта едно деление и нещо а като го вземахме лампата му светеше а колата нямаше застраховки не можеше да излезе от фирмения паркинг?Сигурно някой в сервиза я е взел да си пали печката тая зима.Другото нещо заради което почнах тая тема е че задния десен амортисьор беше изтекъл.Та казвам аз на момчето и той ми праща началника на сервиза ,идва пича гледа и вика "Нищо му няма на амортисьора по сервизни данни трябвало да се омасли1/3 и тогава бил за смяна".Седя и го гледам иси викам тоя дали си вярва като ни говори или му приличам на Талибанин.Аз му спретнах едно скандалче и оня избега.Идва друг от бандата на мошенниците на ТМ и вика каквото имало за смяна го сменили "Сменихме предните хебели"?Лягам от долу там нищо нее пипано даже калчица си стои.Тоя изчезва идва пак момчето по продажбите и казва не били Хебелите ами накрайниците и те небяха пипани ама аз вече се уморих и огладнях и си викам по хубаво от новото нема сигурно в това искаха да ме обедят хората ама мойта тиква с дебели кори и трудно се пече."Проверен употребяван автомобил" от ТМ значи Измит външно и вътрешно.Там повече работа НЯМАМ

До: Хай Лукс от ТМ АУТО

Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнение
    Здравейте момчета . Миналата седмица купихме .......................................................................................................
    ............................Там повече работа НЯМАМ
    Е защо не направи тази проверка ПРЕДИ да броиш паричките?

Сега и да имаш, и да нямаш работа там - бОли ги ..... по цяла дължина
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Щото нашия им превел парите на юнашко доверие като си мисли че има работа със сериозна фирма.Пък и първия оглед като го направихме ни казаха че колата ще влиза в сервиза и всички проблеми ще се отстранят и ние затова не се ровихме по сериозно.Знам че колата е употребявана но нали още е в гаранция .Аз не говоря за външно състояние,идеята ми е какво значи кола в гаранция.ТОВА Е СУПЕР ОБИДНО ЗА TOYOTA като марка в глобален мащаб ако щете.Пък аз съм пристрастен и тия ми разбиха детската мечта.П----И

Коментар

Имаме служебни Тойоти,имам и много приятели с Тойота,от половин година и аз съм с Тойота,ама отдавна им се носи славата на ТМ-Ауто,като....хайде да не казвам,че ще е много нецензурно...!По този повод гледам да не се мяркам,като клиент там!Чат-пат,ако имам път се отбивам да позяпам новите паркетници,и да ги питам нещо за TLC LJ-70,ама разгеле нямат нищо за този модел-дори не доставят,дори да предплатиш,и да чакаш!
        В конкретния случай,а и за много други подобни си мисля дали няма да е добре да се напише писмо на английски(или японски)до централата на фирмата,в което да се обясни подробно случая?
        Аз лично,ако им сърбам попарата така ще направя,но надали ще ми се случи-хем ми е тънка чергата,хем ги знам какво представляват!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Здравей Бат Ради и добре дошъл в клуба на "разбитите сърца" . Април месец отивам в ТМ Ауто да гледам един "проверен употребяван" хайлукс на 2 години 2,5/120к.с. на 46 хил. км с остатъчна гаранция 54 хил. км или 1 година. Та на първо четене харесах пикапа, дори и аз като вас на юнашко доверие, мислейки си че имам работа със сериозна фирма го капарирах и от там започна ходенето по мъките. Отивам с баща ми за втори оглед и се започна - джипа е напълно прегледан и обслужен. Поискахме сервизен лист да видим какво е правено. Оказа се че няма такъв. Уж те са я преглеждали и ремонтирали а сервизния лист бил в Тойота Плевен. Звъня в Плевен (имам добър приятел там) оказва се колата е карана смо един път там за смяна на масло и маслен филтър на 45хил. км и след този разговор се оказа изведнъж че гаранцията му е паднала и няма такава. Поискахме да покараме пикапа (все пак е втора ръка), казаха ОК, но трябва да му платите ГО и да го заредите, щото няма грам нафта в резервоара. Междувременно изчезна алуминиевата джанта на резервната гума и беше заменена с обикновенна. После започнаха да си измислят разни такси и таксички за щяло и нещяло и реплики от сортна на "Какъв е проблема за 2000 лв от горе , като ще дадете 36 хил за самия пикап" и т.н и т.н. За мое щастие резулта при мен след сериозен скандал върнаха ми капарото (500 лв са си 500лв, защо да ги оставям на тея измамници) и една седмица по късно купих подобен пикап от човек, който за разлика от "великата" фирма ТМ Ауто беше доста по- честен и откровен, дори след като му платих джипа и го прехвърлихме ми смени масло, маслен филтър, въздушен филтър, маслото в диференциалите, скоростната кутия и раздатката и предните накладки, без да сме се договаряли за това. За мен извода е следния :повечни кракът ми няма да стъпи в тм ауто.
          Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Здрасти BOBI.По принцип конкретния инцидент не ме засяга пряко/В случая кръсника ми го яде/Обаче ще или щях да си поръчвам HILUX нов при тях 3,0D4D двойна кабина.Кажи ми какво да правя ,чуствам се като излъгано цигане пред баничарница.Доста ТОЙОТИ съм карал и карам в момента,просто съм пристрастен към марката заради надежноста на автомобилите им не заради нещо друго.Та проблема е че нали се сещаш тая кола като я купя ще има "гаранция" която в момента за мене е Утопия като гледам кво става в ТМ.Спрях на гишето и се заслушах нямаше нито един доволен човек ,все имаше някакви проблеми.Не знам в Русенския клон какво ще ми предложат и какво ще видя.Много обидно за такава марка наистина добри автомобили, ама ние БЪЛГАРИТЕ нямаме аналог по осирането с извинение.Да си жив и здрав и да си караш Тойотката безпроблемно

Коментар

Като стана драмата с употребяваната тойота, решихме да минем на варианта нова 3,0Д4Д с двойна кабина и т.н. и докато един от дилърите ни предлагаше цветове и допълнителни екстри (вана, хардтоп и др.) и ние се заслушахме от 7 човека, които си чакаха колите за някакви ремонти 6ма вече правеха скандали. С бащата се спогледахме и си тръгнахме. Та ако не беше изпадала тази която купх, щеше да е нова, но не и от тм ауто. Може би от плевенскя дилър, т.к. както казах там има близък приятел. Това разбирасе усложнява обслужването на колата заради гаранцията ама какво да се прави. Доверие само се губи. Инак съм възхитен от пикапа и марката. Това ми е първата японска кола (надявам се не и последната). Успех с покупката.
              Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Re: Хай Лукс от ТМ АУТО

Това предполагам става в Софийското ТМ Ауто, те са меко казано зле отвсякъде.

За нещастие има и дилъри на други марки, които са още по-зле.
                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Мила родна картинка-световна марка,която в цял свят държи на имиджа си,а у наше село се осират,и насират без изобщо да им пука!Ще рече човек,че сме най-богати,и най-непукисти,а тъжната истина е,че сме най-големите овце(мноооого меко казано!)-затова ни щавят,и стрижат,както им е кеф,и без да им пука!Изобщо"мълчанието на агнетата" е в пълна сила у нас!По всякакви теми,и навсякъде!
                  Продължавайте да си траете,и да им пълните гушите!Най-много някой да се оплаче в някой форум-нищо повече!Ако бяхме народ никой нямаше да припари до ТМ-Ауто поне един месец(и в Балканстар също,и не само там!),ама не-те ни лъжат,мамят,и крадат,а ние-пак при тях!Я,ми кажете тВа в една Полша,или Чехия ще ли е възможно,а....???За по-богатите държави да не говорим,нали?
                  Докато няма пълен бойкот на всички подобни мошеници,и тарикати така ще е!
                  Не сме народ и това си е!
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

До: Re: Хай Лукс от ТМ АУТО

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                    Това предполагам става в Софийското ТМ Ауто.....
                    Освен в София, друго "ТМ Ауто" няма!

Коментар

Да ама са два.
                      Мисля, че е коректно да се напише къде се е случило.

Коментар

Действието при мен се развива в тм ауто на бул. "Цариградско шосе".
                        Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Re: До: Re: Хай Лукс от ТМ АУТО

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                          Хм, объркал съм се. Мислех, че и в другите градове пак са клонове на ТМ-Ауто.

Идеята ми беше, че от дилърите в другите градове не се оплакват толкова, докато в Сф положението е трагедия.

И то не само сервиза, ами всички наред са зле. Примерно един продавач ми разправяше, как Ленд Крузър 200 вдигала 260 без проблем и се чудеше, що се смея...
                          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

По принци става дума за това което е на Цариградско.Ама да ви кажа на сервизната книжка на пикапа има печати на "TOYOTA BOLKAN" и нещо на гръцки предполагам че тия са под тая шапка.Те и резервните им чести от там идват с охлюв.Пък това за нас българите колегата е болезнено прав.А техническото лице на ТМ София е завършил" Хранително вкусова промишленост" гаранция ви давам,ама има род във фирмата.Яд ме е че тия малки жълти момчета кръв са просрали да си наложат качеството и автомобилите по света,ама ние им разказваме играта а.

Коментар

Здравеите колеги ,
                              Ползвал съм услугите на ВЕНЦИ Габрово и Търново и мога да кажа само добри неща ,при тях няма разминаване ,нещата стават по-бързо и по-точно.отскоро и лицето Тодор Христов се мярка из м/у клиентите ,както и много други съфорумци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X