Здравейте момчета . Миналата седмица купихме на моя кръсник Тойота Хай лукс от ТМ АУТО" проверен употребяван автомобил" от тия дето БТК ги връща.Та конкретния автомобил беше най нов 2007г. с новия мотор 2,5 с кулера отгоре 120коня , има остатъчна гаранция още 10000км сега е на 90000.Излишно е да казвам че автомобила е бил служебен и е поузван по предназначение, но като цяло добре запазен.Искахме сервизния лист от момчето по продажби на автомобили втора ръка и то ни го отпечата .Всичко си беше много добре с изключение на това че там пишеше че са му сменени гумите с нови преди 2 месеца.Като огледахме автомобила се оказа че на него имаше монтирани някакви стари галоши.Вдигат рамене и гледат състрадателно.Почнахме по обстоен оглед и се оказа че защитните кори на подкалниците липсват обещаха да ги набавят.При първия оглед като се качих да запаля двг видях че в резервоара има нафта едно деление и нещо а като го вземахме лампата му светеше а колата нямаше застраховки не можеше да излезе от фирмения паркинг?Сигурно някой в сервиза я е взел да си пали печката тая зима
.Другото нещо заради което почнах тая тема е че задния десен амортисьор беше изтекъл.Та казвам аз на момчето и той ми праща началника на сервиза ,идва пича гледа и вика "Нищо му няма на амортисьора по сервизни данни трябвало да се омасли1/3 и тогава бил за смяна".Седя и го гледам иси викам тоя дали си вярва като ни говори или му приличам на Талибанин.Аз му спретнах едно скандалче и оня избега.Идва друг от бандата на мошенниците на ТМ и вика каквото имало за смяна го сменили "Сменихме предните хебели"
?Лягам от долу там нищо нее пипано даже калчица си стои.Тоя изчезва идва пак момчето по продажбите и казва не били Хебелите ами накрайниците и те небяха пипани ама аз вече се уморих и огладнях и си викам по хубаво от новото нема сигурно в това искаха да ме обедят хората ама мойта тиква с дебели кори и трудно се пече
."Проверен употребяван автомобил" от ТМ значи Измит външно и вътрешно.Там повече работа НЯМАМ

Коментар