Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големия звяр-LC V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Големия звяр-LC V8

Здравейте
    Вуйчо ми почти го навих да си вземе това страхотно возило, а и ще ми я дава да я карам, а на мен това ми е любимата кола(наистина имам малък опит като шофьор, но откакто ме возиха веднъж реших, че това е колата).
    Искам все пак да попитам накратко струва ли си паричките. За офроуд знам, че е пълен звер, но май нашата ще се кара най-много междуградско и отвреме на време градско.
    На мен всичко по нея ми се струва впечатляващо, размери, оборудване, удобство, мощност, разход на гориво и т.н. но все пак бих се радвал някой тук ако има такава да ми сподели впечатленията си.
    А и още нещо, в БГ може ли да се вземе отнякъде за серийната цена от 150 бона, че в Бургас са се изчерпали.

До: Големия звяр-LC V8

Страшен джипНо за оффроуд с тази дълга база и стандартно окачване е малко пресилено да се каже че става Иначе ако му се вкарат допълнения ще стане и за Arctic AdventureСъс здраве да си го кара и много безаварийни километри
    Ето и малко снимкиот мен за LC V8
    Прикачени файлове

Коментар

Re: Големия звяр-LC V8

С тази кола да влезеш в гората някак си не върви. С фабричните гуми и брони нещо не ми вдъхва доверие за извън пътя. Иначе сток за БГ-пътищата е супер.

За цената - 150 хиляди лева - това е скъпо. Или говорете нещо за сериозна отстъпка, или проучете за внос от EC. Гаранцията на джипа е международна. И друго - след нова година акциза ще отпадне. В момента акциза вдига цената с към 9 хиляди лева, може ад си ги спестите ако изчакате няколко месеца.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Уау, тука малко се изненадах. Мислех, че точно офроуда е най-силното на тази кола, бях гледал бая предавания където возилото минаваше през разни ужасни места.
        150 бона се продава в БГ с отстъпката, иначе ми казаха, че по принцип са само по поръчка и струват 180 Това до Нова Година може и да изчакаме щом иде реч за 10 бона, въпреки, че на мен лично не ми се ще
        А да попитам откъм шофиране лесно ли се кара, имам малък опит като шофьор и не съм карал такова голямо говедо. От друга страна обаче съм се учил да карам на 20 годишна лада, която съм сигурен, че е много по-трудна от тази свръхсъвременна машинка наблъскана със всякакви системи

Коментар

Аз карам такъв от около година V8 4.5d.
          Машината е много добра. Пъргава и доста маневрена. Разход в града 12-15 l/100km.
          извън пътя се държи много добре, много рядко буксува дори с обикновени гуми "за лека мъгла"
          Ако някой се интересува от нещо конкретно - питайте.

Коментар

Много леко и приятно се управлява. Единсквенното което ми изправи косата е, че малко по-странно спира. Трябва си много яко натискане на педала на спирачката.

Друга приятна гледка е като се вдигне колата от настройките на въздушното окачване. Вдига се много и става почти като монстърче...

Коментар

Re: До: Големия звяр-LC V8

Първоначално публикуван от 4x4boby Преглед на мнение
              Ако някой се интересува от нещо конкретно - питайте.
              Охоо, веднага почвам

Предните седалки удобни ли са за дълъг път - примерно по 500км без спиране.
              Има ли филтър за твърди частици този джип (DPF)?
              Някакви дефекти давала ли е?
              Има ли някакви функционални недомислици (например на 120-ката, вратата на багажника се отваря в грешната посока)?
              Колко струва смяната на маслото+филтрите?

Съжалявам за многото въпроси, но се колебая между Тойотата и GL като сменям сегашната кола.

А към TytusPulo - БГ дилърите поради някаква причина не могат да постигнат цена като примерно Немските дилъри. Говоря за джипове. Даже с тия промоции пак са към 10% нагоре.
              Последно редактирано от msi200; 23-08-09, 15:55.

Коментар

До: Re: До: Големия звяр-LC V8

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                Охоо, веднага почвам

Има ли някакви функционални недомислици (например на 120-ката, вратата на багажника се отваря в грешната посока)?

Съжалявам за многото въпроси, но се колебая между Тойотата и GL като сменям сегашната кола.

А към TytusPulo - БГ дилърите поради някаква причина не могат да постигнат цена като примерно Немските дилъри. Говоря за джипове. Даже с тия промоции пак са към 10% нагоре.
                1 седалките са доста удобни, нямат толкова настройки колкото S класата на MB или 7 на BMW, но според мен са достатъчно комфортни,
                вътрешното пространство е голямо и ако си фен на мекото возене определено ще ти допадне за дълъг път.

2 филтър вероятно има, той май беше вече задължителен.... не съм сигурен

3 За дефектите и недомислиците: в началото духаше масло 1l/5000 km., може би е нормално;
                парктроникът отпред има само два датчика - в ъглите, ако препядствието е тясно не го лови;
                може да бъде и по-добре обезшумена; за други не се сещам

4 Смяна на масло и филтри във фирмения сервиз е около 800 лв.

Коментар

Мерси

Коментар

Смяна на масло и филтри във фирмения сервиз,при мен е около 400лв,заедно с горивен,въздушен филтър и труд.

Между другото моята я продавам.
                    Последно редактирано от kinex; 23-08-09, 22:06. Причина: сливане

Коментар

До: Re: До: Големия звяр-LC V8

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                      Охоо, веднага почвам

Според мен за да няма разочарование от оборудването и луксовете си вземи Лексъс-а на същата база-ще ти допадне колкото Же-Ел+Трайбека като кокпит,дизайн и липса на недомислия.

Коментар

No Coment

http://www.toyota.com/vehicles/minisite/landcruiser/experience

Коментар

След 10-15 години ще става ли за нашето каране? Много електроника.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                            След 10-15 години ще става ли за нашето каране? Много електроника.
                            След 10-15 години дали и ние ще ставаме

Коментар

По темата - пак са намалили цените - за справка сайта на toyota.bg .

Цената вече е 143 829 лева с ДДС, като в нея вече е включен и цвят металик.

Само ми е интересно, това цени за коя моделна година са - дали за стари бройки от 2009 или за 2010. Ако се извадят и 9к лева акциз след нова година, цената става добра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X