Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HZJ80 или HDJ80?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тоя Плевенския , обикновено има поне 3-4 80ки ,иди ги виж .
    Варненската изглежда много добре на снимките .
    4.0 определено не е за състезания , но ако ти попадне мн.запазен екземпляр ,това че е с тоя двг да не те спира . И той , и атмосверния дизел (не знам , дали го слагат в 80 , или само в 70 ) ,си имат и предимства .
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Плевенските с тия тегличи 100% са швейцарки и ще са доста по зле откъм корозия от варненската .
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Варненската е за виждане , поне .
        С теглич и с допълнителен компресор за спирачки , са швейцарки . И са добре от към ръжди . Виждал съм , а и ползвам , отлични швейцарки . Не знам от предишен собственик ли зависи , или използват по-различна химия по пътищата , а не яко сол , като в Австрия

Коментар

Варненската я видяхме.
          Не скриха очевидното, че е с изцяло претапицирани седалки и волан, пребоядисвана и лъсната отвън. Отдолу порядъчно пръсната с черен спрей.
          Интериора ме лъхна на доста поизвехтяло. Имам представа от стари коли,. и Диското е на 23 г, но е далеч от това излъчване.
          Според мен е блъскана отпред, защото предния капак на лежи добре с фугите.Задния десен стоп също е леко изметнат и не лежи добре.
          Странно ми беше и по таблото, че не видях бутона за включване на средния диф и някак си беше по-различно от тоеа което съм гледал по снимките.
          Колата може и да си струва, ако ще се изтърбушва за проект, но аз засега ще търся екземпляр, който да стои във възможно най-оригинален вид.
          Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
          LZ2РSD

Коментар

• metotem
            metotem коментира
            Редактиране на коментар
            Добре е, че сте забелязали тези важни подробности за състоянието на колата.По снимките от обявата си личи че е пребоядисвана.Освен това има и ръжда отдолу, което показва, че не е от западните щати.При настоящите цени на 80-ките в САЩ и Канада, за да се продава за такива пари и при платено мито+ДДС+транспорт и за да имат печалба, тази кола е била в доста лошо състояние или е била наводнявана-за което подсказва миризмата в салона, най-вероятно е купена на аукцион за нищо пари.Бутонът за център дифа се слага лесно(10мин) и става от РАВ4 първо поколение.

Ако ходиш до Плевенския -да ти покаже всичките си 80 и 100. Надали му е само тая . Има навика да ги кичи с разни брони и други шукарии , но сигурно пази и стоковите им

Коментар

Ако те интересува 80 с 4,5 бензиновия мотор, на оригинални 50х км, кажи. Колата е на бащата на колега, немец, първа ръка в отлично състояние, но цената е около 55х Евро.
            Човека е работил цял живот пожарникар в Швейцария.

Коментар

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
              Ако те интересува 80 с 4,5 бензиновия мотор, на оригинални 50х км, кажи. Колата е на бащата на колега, немец, първа ръка в отлично състояние, но цената е около 55х Евро.
              Човека е работил цял живот пожарникар в Швейцария.
              Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              ... Проблема е, че добри екземпляри от този модел се намират трудно и на цена съпоставима с тази на чисто нов автомобил от подобен клас....
              От първата страница с това почнах...
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

55 хил евро са нереални за момента.
                По добре да взема новия Гренадир или Дифендър.
                Ще чакам търпеливо да се появи подходящия кандидат.
                Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                LZ2РSD

Коментар

• vasil lazarov
                  vasil lazarov коментира
                  Редактиране на коментар
                  И за мен цената е висока, но човека не иска да я намалява. Преди време пусна да продава някаква Тоуота Круизер незнам модела ма ми приличаше на Хамър. Казвал ми е че има 4-5 в Европа на цена 80х Евро, продаде я за ден. Така че има хора които ги ценят и купуват.

• large
                  large коментира
                  Редактиране на коментар
                  Мега Кукурузер
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Mega_Cruiser

Ама разбира се, мечтите са безплатни.
                Всекиму според нуждите и разбиранията за живота.
                LZ2РSD

Коментар

Не бих дал 55 хиляди евро за 80-ка ако ще да е и последната останала на света, а аз съм зет на Тръмп
                  088455338две
                  "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                  Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                    Не бих дал 55 хиляди евро за 80-ка ако ще да е и последната останала на света, а аз съм зет на Тръмп
                    изкефи ме+ "Разхода е рядко под 20" как издържате бре... по 1.70 € го кажи... на мен 7л/на 100 ми се вижда ок само... а и кал не съм помирисвал от години...

Коментар

• BENZBOSS
                      BENZBOSS коментира
                      Редактиране на коментар
                      Е сипваш и караш ма бързо свършва и трябват туби. Разход 7……..просто го умножаваш по 3 и си свиркаш

Колко литра са резервоарите на HZJ и HDJ?
                    LZ2РSD

Коментар

• BENZBOSS
                      BENZBOSS коментира
                      Редактиране на коментар
                      По спомен 93 литра,чакай друг да каже обаче,че може да лъжа с някой литър.

Колко и да е няма да е достатъчно или поне на мен не ми е и ме дразни да спирам постоянно / зависи ти къде и как я караш /.

Понеже търсенето продължава, каква е тази модификация със 150 кс че не ми е била известна досега...
                    https://www.car24.bg/obiava/50398053...-cruiser-fj80l
                    LZ2РSD

Коментар

• MoridinBG
                      MoridinBG коментира
                      Редактиране на коментар
                      3F-E - Гори и не върви, но пък е неубиваем. Дядото на 1FZ, доразвитие на 1F от... 1948. Иначе конкретно 3F е от края на 80те и началото на 90те.

• sonda
                      sonda коментира
                      Редактиране на коментар
                      Долен вал, абсолютно харчещо и не вървящо, нищо общо с 1FZ-F, или 1FZ-FE. Най- бъгавата скоростна кутия, най-бедна комплектация. Именно и затова цената е тази !

• didooo
                      didooo коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ходи виж колата , ако няма някакъв голям проблем , си струва парите ! "Неубиваем" е точна дума . 1FZ също не съм ги мяркал по състезания

Мда.... чакаме тогава...
                    LZ2РSD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X