Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC 150 - новият модел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TLC 120 - новият модел

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ...и какъв грозен клиренс.

Явно времето на джипките е безвъзвратно отминало, за добро или за лошо.

Ми то търсенето диктува тенденциите. Като се замисля колко нови Дифендъра и Рубикона съм видял по улиците... няколко Патрола и това е. Хората си искат шосейки (и аз Паджеро си купих, а 70ката остана за в боя само)
    Зима иде

Коментар

Сигугно ще е перфектна за да може да се буташ и пререждаш на кръстовищата, както и да отиваш на излет...до близките камъни.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Да не бързаме с изводите викам аз.
        Хората със същата кола, е и с подобаващ тунинг, бюджет и съпорт отзад отидоха до полярната шапка...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Да не бързаме с изводите викам аз.
          Хората със същата кола, е и с подобаващ тунинг, бюджет и съпорт отзад отидоха до полярната шапка...
          Вярно. Ама все си мисля дека и Лада с подобаващ тунинг, бюджет и съпорт също биха го сторили.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Вярно. Ама все си мисля дека и Лада с подобаващ тунинг, бюджет и съпорт също биха го сторили.
            Абе що ли конкретно за Лада никак не съм убеден. И като как нещо дето струва 10лв. и друго дето струва 60 ще се справят еднакво, пък ако ще и тунинга след тях да е до луната и обратно.. Нека всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

Абе що ли конкретно за Лада никак не съм убеден. И като как нещо дето струва 10лв. и друго дето струва 60 ще се справят еднакво, пък ако ще и тунинга след тях да е до луната и обратно.. Нека всяка жаба да си знае гьола.
              Ааа, подценяваш възможностите на тунинга! Лада с тунинг участва в "Париж-Дакар" навремето, като що пък да не стигнат до полюса?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Ааа, подценяваш възможностите на тунинга! Лада с тунинг участва в "Париж-Дакар" навремето, като що пък да не стигнат до полюса?
                Какво да кажа, Тишо, те хората и света обикалят с колело или на стоп...

Коментар

Какво да кажа, Тишо, те хората и света обикалят с колело или на стоп...
                  Хахаха, прав си, няма кво да кажа. Че и до полюса ходят с шейни и кучета...

Коментар

Скоро някаде четох,че ще се предлага и с мотора от 200цата V-8 287кс,освен гореспоменатите два.Ама много електронииииика брееее.Поне успокояващото е,че при Тойота електрониката е на високо ниво и не създава проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                      ...Ама много електронииииика брееее.Поне успокояващото е,че при Тойота електрониката е на високо ниво и не създава проблеми.
                      Монтьорите на 21-ви век се казват хакери
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        Монтьорите на 21-ви век се казват хакери
                        Ами то натам отиват нещата.

Коментар

Само дето не е майтап . Факт е, че Тойота има много стабилна електроника. Има ядове само където има неща на ТПК Бош.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

До: Re: TLC 120 - новият модел

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                            Преди месеци май четох, че 3.0дизела щял да бъде 211 коня...
                            какво да Ви кажа... презряните в тоя форум Хюндаи са 3.0Д 240кс модел 2009г са 240кс...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Re: TLC 120 - новият модел

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              какво да Ви кажа... презряните в тоя форум Хюндаи са 3.0Д 240кс модел 2009г са 240кс...
                              Ами явно и затова са презряни. Конкретно в този случай съм съгласен със Стефан за рекламните брошури и тяхното значение. Ако имаш време тези дни се обади да ти покажа един такъв Хюндай...

Коментар

Re: TLC 120 - новият модел

Миналата седмица от ТМ Ауто ми звъняха, понеже са докарали една 150-ца. Ходих да я гледам, но не съм я карал. Предполагам обаче, че със същия мотор, ск. кутия и окачване, разликата няма да е фрапантна.

На мен ми изглежда като фейслифтната 120-ка(което е добре), обаче се чудя с какво оправдават значително по-високата цена. Най-отпред стърчи една камерка, чиято роля най-вероятно е да бъде гепена от кварталните келеши. Има и ксенон. Салона ми изглежда по-грозен от 120-ката, а седалките имат големи странични опори, което за джип е излишно. Хубавото е, че третия ред седалки вече се сгъва електрически в пода.

Без да съм карал джипката, аз лично бих си взел от последните 120-ки, просто 150 е прекалено скъпа в момента.
                                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X