Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC 150 - новият модел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TLC 120 - новият модел

Те и за жигулите едно време казвали, че са боклуци и москвича бил 100-пъти по-здрав... пък после се оказало...
    На мен пък ми харесват и 200-цата и тази /двете доста си приличат/...

За съжаление скоро няма да си купя такава...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Окончателният вариант на новия модел TLC 120 вече е във Франкфурт. Изгежда двигателят и скоростните кутии(автоматична и ръчна) са същите. Само има много повече електроника и глезотии.
      Ето и малко снимки с по-добро качество от предишните, където вече изглежда доста по-добре.

Снимките са от тук.
      ....
      http://www.nakladkibg.com
      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Най-новата Тойота...
        Поредния паркетник-явно тВа ще е тенденцията на всички производители за в бъдеще.По-луксозен,по-мощен,по-лек(пластмасов),по-бърз,бъкан с шукарийки,и глезотии,пълен с електроника...но и по-ненадежден,по-капризен за ремонти и обслужване,и т.н.!Изобщо това не е мойто виждане за високопроходимо возило!Ама това е само мое мнение-нищо повече!
        Успокоявам се,че Тойота и досега произвеждат истински возила от типа на LJ-70 и 73!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

За мен лично връх на дизайна на Тойота са 70-ките. Оттам са все надолу - към обезличаване..... Тази последната ми прилича на голям, луксозен, безличен, китайско-корейско-японски автомобил... Нисан-ът след върховния дизайн на стария GR - също.... Като фотогаф например, никога не ми е идвало наум да щракна някоя нова Тойота например.... Сега се замислям върху това.... Няма уникалност, няма дух, няма облик в тези еднакви сапунерки от последните години.... Или може би аз остарявм....

Коментар

Re: TLC 120 - новият модел

Преди месеци май четох, че 3.0дизела щял да бъде 211 коня... Ма тука пък друго пише.

Новото Паджеро обаче е 200 коня.
            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Re: TLC 120 - новият модел

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
              Преди месеци май четох, че 3.0дизела щял да бъде 211 коня... Ма тука пък друго пише.

Новото Паджеро обаче е 200 коня.
              Интересно-старата(и вечен evergreen) Тойота 4.2 дизел е само 131к.с.(но какъв въртящ монент,при какви обороти!),а сега от 3.0Д-над 200к.с. ....Е-всичко е за сметка на надеждността,и ресурса-няма да е как другояче,нали?
              Ама аз съм стар човек,изостанал безнадеждно от "развитието"...!
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

От пред решетката е много груба ,фаровете са като на Рав-4 общо взето нищо интересно.Интериора е сменен изцяло, това е добре ,дано и моторите са сменени с по- динамични.Също така е важно да са подобрили и антикорозионната защита по шасито.Абе с две думи май пак си остават лидери и водещи хората от Щуттгарт и Мюнхен.
                Последно редактирано от lyubo73; 14-09-09, 23:12. Причина: =
                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  .....Абе с две думи май пак си остават лидери и водещи хората от Щуттгарт и Мюнхен.
                  Нещо никак не мога да се съглася с това твърдение.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Re: TLC 120 - новият модел

Баш от Щутгарт и Мюнхен нямат конкуренция на тази кола Г-клас може би, ама там цените са някакъв ужас.
                    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Ми поне къса база няма ли да има ? От предишния модел късата по-мязаше на жипка .
                      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                        Ми поне къса база няма ли да има ? От предишния модел късата по-мязаше на жипка .
                        Пише, че ще има варианти с три и с пет врати - съответно с пет и седем места.
                        Иначе по отношение на красотата - това, което виждаме са снимки. Когато я видим на живо, когато я сравним с предишния модел, тогава ще можем да коментираме. Освен това мнението за дизайна е много субективно.
                        Дали ще може да се кара в гората - това само времето ще покаже. Аз имам петнадесет годишна Витара и ми е жал да я вкарам в гората без да е необходимо.

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                          От пред решетката е много груба ,фаровете са като на Рав-4 общо взето нищо интересно.Интериора е сменен изцяло, това е добре ,дано и моторите са сменени с по- динамични.Също така е важно да са подобрили и антикорозионната защита по шасито.Абе с две думи май пак си остават лидери и водещи хората от Щуттгарт и Мюнхен.
                          Понеже карам Тойота - не ми се иска да взимам отношение, но кой автомибил 4х4, произведен в Щутгарт и Мюнхен е по-добър? Г-класа? Възможно е, но винаги може да се спори. Иначе антикорозионната защита на 120-та не мисля, че не е добра. Двигателите, както по-горе писах са същите - 3.0 D4D - 173к.с.

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                            Понеже карам Тойота - не ми се иска да взимам отношение, но кой автомибил 4х4, произведен в Щутгарт и Мюнхен е по-добър? Г-класа? Възможно е, но винаги може да се спори. Иначе антикорозионната защита на 120-та не мисля, че не е добра. Двигателите, както по-горе писах са същите - 3.0 D4D - 173к.с.
                            Аз карам и двете марки ,но това е друга тема.Тук говорим за съвсем нови коли.Мисля ,че BMW-X 5 SD-SPORTPAKET И MERCEDES-AMG ако ги сравняваме с новата TOYOTA TLC 120 са по- добри и по вървене и по комфорт и по дизйн .За здравина немога да твърдя ,че всички нови се правят за около 5 г.
                            Последно редактирано от lyubo73; 15-09-09, 22:16.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=AnkSNeN5VRU
                              Т5
                              Crossrunner

Коментар

Защо няма да се продава в Северна Америка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X