Миналата година рових в ибей и амазон, попаднах на това. Запазил съм само снимки, а не линковете, но предполагам, че може да се намери и сега.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Land Cruiser 95 - теглич и багажник за мотор
Свий
X
-
А, и тук в имало тая хидравлична гад! Дават и 380 паунда, което е почти двойно на теглото на моя 450 КТМ. Струва $380.00. И при положение, че имаш задна гума на вратата на Тойотата, аз бих я използвал за допълнителна точка за закрепване /по тия лодки съм се изкривил, все “вържи го” ми е в главата/.
https://www.amazon.com/Dirt-Hitch-Ca...rcycle+&sr=8-3
Коментар
-
Поствам наново снимките.
-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
Коментар
-
На самия теглич се заваряват два диагонални профила, в които се напъхват двете половини на багажника. За допълнително подсигуряване аз бих сложил и щифтове със шплентове. На първата снимка разледай по-внимателно самия теглич...
Не виждам проблем да се направи самия багажник, или профилите на тегличка 10-15 см. отдалечени от бронята да речем.
-
То всеки който се занимава с метал би трябвало да го може това,по-просто е само колче за домати баси.
Товари в багжника,аз снощи това направих,че намерих още едно моторче за синовете.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Всеки, който работи с ръцете си, и има умения, знания, а и поне малко не е мързелив, труда ще му се цени все повече.
Считай че в тая група има фризьори, готвачи, артисти, а за известно време ще има и хора, занимаващи се с железа...Разните му стругари, шлосери, заварчици и автомонтьори...И още сума други.
Сори за спама.
И ще са все по-претенциозни....
Успех с проекта.
115 кг не ги казах случайно, а и ти май не ме разбра...Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
Коментар
-
Явно бавно стоплям, ама това си е мой проблем!
Колега, грешно е да съдиш за някой без да го познаваш. Ценя хората и техния труд, парите не ги ценя-те са средство, но това не значи, че ги пилея.
Ако знаеш някой, който има уменията ще съм благодарен да го препоръчш. Аз лично нямам такива, както и много други, а възможността да ги добия точно сега е минимална! Няма да се стискам, държа да стане хубаво!
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар