Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за тази турбина?!?
Свий
X
-
До: Мнение за тази турбина?!?
Тази турбина е Китайска.Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеТам където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
-
Аз съм на тази тема сега, предсто ми закупуване на турбо..Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеВярно, че скоро имаше някъде писано за тях. Не се сетих. Благодаря
Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Скоро спомена, че ти се е прецакало. Мисля, че беше в темата за интеркулера. Тука доста хора пътуват по Англия. Ако нямаш конкретно нещо предвид мога да попитам да ти търсят там. Знам, че нещата са доста по-евтини.
2ри вариант - аз ползвам за донор една Тоъота тук. Кажи ми с какъв двигател си. МИсля, че турбото и стоеше.LZ1AID
Коментар
-
Мотора ми е 2ЛТ а номера на турбото СТ20, или одолу където се хваща към изпускателните тръби , трябва да пише - 54010 или 54030Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеСкоро спомена, че ти се е прецакало. Мисля, че беше в темата за интеркулера. Тука доста хора пътуват по Англия. Ако нямаш конкретно нещо предвид мога да попитам да ти търсят там. Знам, че нещата са доста по-евтини.
2ри вариант - аз ползвам за донор една Тоъота тук. Кажи ми с какъв двигател си. МИсля, че турбото и стоеше.Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Днес го питах и турбината е още на колата. Мотора е 2,4, но не знае кой модел точно, а и на мен по мотора не ми се е налагало да ползвам нещо. Момчето е изън Сопот до неделя вечер. Уговорих се да отида в понеделник да я погледна кой модел е точно. Ще ти изпратя снимки. Турбината е работеща. Попитах го за цена - отговор не знае! Каза аз да предложа. Не знаел колко вървят турбините втора употреба. Аз също не знам. Предлагам ти ако модела отговори, да проверип по коло са из нета и да му кажем една нормална цена. Това от мен. Надавям се да се получи.
LZ1AID
Коментар
-
Здравей колега искам да те попитам къв е проблема на твоето турбо че искаш да го сменяш?Не подлежи ли на ремонт?Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеДнес го питах и турбината е още на колата. Мотора е 2,4, но не знае кой модел точно, а и на мен по мотора не ми се е налагало да ползвам нещо. Момчето е изън Сопот до неделя вечер. Уговорих се да отида в понеделник да я погледна кой модел е точно. Ще ти изпратя снимки. Турбината е работеща. Попитах го за цена - отговор не знае! Каза аз да предложа. Не знаел колко вървят турбините втора употреба. Аз също не знам. Предлагам ти ако модела отговори, да проверип по коло са из нета и да му кажем една нормална цена. Това от мен. Надавям се да се получи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар