Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за тази турбина?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за тази турбина?!?

Колеги, някой купувал ли си е от тези турбини?
    http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Hilux-s...3A1%7C294%3A50

Тази цена ми се вижда доста ниска?
    LZ1AID

До: Мнение за тази турбина?!?

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
    Колеги, някой купувал ли си е от тези турбини?
    http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Hilux-s...3A1%7C294%3A50

Тази цена ми се вижда доста ниска?
    Тази турбина е Китайска.
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Вярно, че скоро имаше някъде писано за тях. Не се сетих. Благодаря
      LZ1AID

Коментар

Вярно, че скоро имаше някъде писано за тях. Не се сетих. Благодаря
        Аз съм на тази тема сега, предсто ми закупуване на турбо..

Коментар

Скоро спомена, че ти се е прецакало. Мисля, че беше в темата за интеркулера. Тука доста хора пътуват по Англия. Ако нямаш конкретно нещо предвид мога да попитам да ти търсят там. Знам, че нещата са доста по-евтини.
          2ри вариант - аз ползвам за донор една Тоъота тук. Кажи ми с какъв двигател си. МИсля, че турбото и стоеше.
          LZ1AID

Коментар

Скоро спомена, че ти се е прецакало. Мисля, че беше в темата за интеркулера. Тука доста хора пътуват по Англия. Ако нямаш конкретно нещо предвид мога да попитам да ти търсят там. Знам, че нещата са доста по-евтини.
            2ри вариант - аз ползвам за донор една Тоъота тук. Кажи ми с какъв двигател си. МИсля, че турбото и стоеше.
            Мотора ми е 2ЛТ а номера на турбото СТ20, или одолу където се хваща към изпускателните тръби , трябва да пише - 54010 или 54030

Коментар

Днес го питах и турбината е още на колата. Мотора е 2,4, но не знае кой модел точно, а и на мен по мотора не ми се е налагало да ползвам нещо. Момчето е изън Сопот до неделя вечер. Уговорих се да отида в понеделник да я погледна кой модел е точно. Ще ти изпратя снимки. Турбината е работеща. Попитах го за цена - отговор не знае! Каза аз да предложа. Не знаел колко вървят турбините втора употреба. Аз също не знам. Предлагам ти ако модела отговори, да проверип по коло са из нета и да му кажем една нормална цена. Това от мен. Надавям се да се получи.
              LZ1AID

Коментар

Днес го питах и турбината е още на колата. Мотора е 2,4, но не знае кой модел точно, а и на мен по мотора не ми се е налагало да ползвам нещо. Момчето е изън Сопот до неделя вечер. Уговорих се да отида в понеделник да я погледна кой модел е точно. Ще ти изпратя снимки. Турбината е работеща. Попитах го за цена - отговор не знае! Каза аз да предложа. Не знаел колко вървят турбините втора употреба. Аз също не знам. Предлагам ти ако модела отговори, да проверип по коло са из нета и да му кажем една нормална цена. Това от мен. Надавям се да се получи.
                Здравей колега искам да те попитам къв е проблема на твоето турбо че искаш да го сменяш?Не подлежи ли на ремонт?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X