Да попитам- за какво ти е лепилото за стъкла и къде се развива деиствието?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Въстановяване на тлк73

Свий

X
- 

Черно полиуретаново лепило за стукла от някой производител, брандирано като Toyota. Кобра продават на Sika в момента. Има "бързо" и "бавно".Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Какъв ръджопреобразувател???Първоначално публикуван от vili_dls Преглед на мнениеДа приложението на силикона е преди да затвора вътрешния праг с външния е да грундирам боядисам и после да изолирам с този силикон. Подмазвал съм с ръждопреобразовател преди всички горни процедури

Това НЕ Е силикон. И ти трябва праймер за да хване баш както трябва. Тогава хваща буквално като заварка - няма откачане. Особено добре хваща към епоксидна основа. Такова от епоксиден детайл съм го човъркал с отвертка и сваля парче епоксид, вместо да се откачи от него. Като монолитен детайл стои.

Купи си МНОГО мастит пистолет за силикон с по-голямо "предавателно число" и преди нанасяне позагрей флакона с пистолет за горещ въздух. Дори като го загрееш ще псуваш много, но без да го загрееш и с обикновен пистолет ще псуваш НАИСТИНА МНОГО. 
 Ако има от кой да вземеш як професионален (400+ кила на натиск, батериен или пневматичен) - най-добре.

И ако е от "бързия" вид, ще трябва да действаш доста бързо. Повърхностно стяга за минути.

Не ме питай от къде знам. Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Коментар
- 

Харесва ми самочуствието тиПървоначално публикуван от vili_dls Преглед на мнениеЗа пистолети и материали свързано с автомобилстроето на дали ще науча нещо ново. ИМАМ ОТ А-Z 🥂🥂🥂 , и да питам,какво е предимството на лепилото за стъкла,пред уплътнителя за заварки? , и да питам,какво е предимството на лепилото за стъкла,пред уплътнителя за заварки?

Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
 Коментар
- 

Не виждам никакво самочуствие да съм показал, каде го видя незнам.А за кое е по добро каде съм написал също? Всяко лепило и уплътнител,както ти го написа си има предназначение. Поздрави.
 Коментар
- 

Да написах че няма какво да науча и е така,пиша го без самочувствие.И пак питам къде видя да съм споменал къде ще си използвам лепило за стъкло-или ти започна да си го нанасяш кадето искаш😅 Сега да си спокоен това на снимката ще го ползвам за заварките и по праговете,и цялото дъно от външната страна. С този пистолет.Сега добре ли е 🙄
 Коментар
- 

Купето почти е към края,целите калници от долната страна бяха в смола и фибро кит. И тука има баш майстори и таланти на фибро кит.Всеки детайл беше намазан с ръждопреобразовател изтъркан до здраво и бовдисан със специален грунд от вътрешната страна.От понеделник започвам с пясъкоструене на шасито и мостовете.Идеята е пълна ревизия на всички възли.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар