Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser 95 - купето си отива

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Land Cruiser 95 - купето си отива

    Здравете,

    След 19 години (2001г D4D) експлатация в България купето започна да гние. На пръв поглед външно няма ръжди по врати, капак и таван. Единственото видимо място е около челното стъкло, без да е нещо фрапантно.
    Наскоро се наложи да го поразглобим и най-засегната е часта над задните гуми и праговете при вратите под лайсните. От вътре под пластмасите си личи, че част от заварките са корозирали. Рамата все още се държи, там изглежда, че корозията е повърхностна.
    Колата никога не е имала, какъвто и да е удър, боята е оригинална с изключение на 1-2 детайла (броните и лайсните не ги броя). Явно не е случила на стопани, защото честно казано до момента не сме правили нищо за да я защитим.

    Ще я оставя да изгние, колкото и странно да звучи искам да си остана с хубавите спомени за безпроблемната експлоатация на този автомобил. Също така не съм вярвал, че "италянка" може да превъзхожда с нещо, кола купена тук от 0км.
    Някой ден сигурно ще го сменя с друг, тогава какво да правя? Как да защитя максимално купе и рама по най ефикасния начин, без да се налага да го разглабям на съставните му части (ако е гаранционен примерно)?

  • #2
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-0885.JPG
Прегледи:241
Размер:279.1 КБ
ID:6581323Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-1385.JPG
Прегледи:229
Размер:260.8 КБ
ID:6581324
    Ето спасена от корона вируса италианска 70-ка, на 32 години с оригиналната боя. Няма точка ръжа никъде, съответно и боя, изпечена е от слънцето . Централна и южна Италия си е топло и не хвърлят гадости по пътищата през зимата, за разлика от България. Имах и италиаснки Самурай, беше в същото състояние. Според мен "италианките" превъзхождат всички от към ръжда.
    Suzuki Samurai SJ80
    Suzuki Samurai SJ80
    Toyota LC 70

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X