Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser 100

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Land Cruiser 100

искам и аз една ,за тия кинти я отнасям веднага
    Grand Vitara 2005g- за работа
    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

не се заглеждай по дубайските! немат добра антикорозионна защите(малко са икономисали ония дръпнатитезаради сухия климат, немат и подгряване в седалките. инак модела е много добър.возията е супер,а и 4.2 мотора е предостатъчен,ако не гониш високи скоросни критерии. имам приятел с такава кола и отзивите му са добри.
      всичко се свежда до това къде и как искаш да ползваш колата.
      дано попаднеш на добра машина,
      успех в търсенето.
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

Според мен по данни колата си заслужава! Успех!

Коментар

105 по принцип е компромисна кола,веднага след закупуването трябва да се добави глава с турбонадув-за 4.2 атмосферния дизел и още няколко глезотии.То и цената на новата кола е такава-ако още се предлага.Много добра цена предлагат в Южна Африка за този модел-2 пъти българската.не зная какво не ми харесва точно в тази кола,но изглежда като НЕправена в Япония.По начало не харесвам серия 100-външно разбира се 100-прилича на 80,но по-тромава и грозна-просто новите фарове,стопове и "модернизми"я правят доста грозно пате в сравнение с 80.Това са чисто лични съждения.По същата причина не долюбвам и дизайна на 200,независимо от страхотните показатели,може би съм поостарял вече като критик,това е.
          Последно редактирано от tuni; 08-08-09, 20:25.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
            105 по принцип е компромисна кола,веднага след закупуването трябва да се добави глава с турбонадув-за 4.2 атмосферния дизел и още няколко глезотии.То и цената на новата кола е такава-ако още се предлага.Много добра цена предлагат в Южна Африка за този модел-2 пъти българската.не зная какво не ми харесва точно в тази кола,но изглежда като НЕправена в Япония.По начало не харесвам серия 100-външно разбира се 100-прилича на 80,но по-тромава и грозна-просто новите фарове,стопове и "модернизми"я правят доста грозно пате в сравнение с 80.Това са чисто лични съждения.По същата причина не долюбвам и дизайна на 200,независимо от страхотните показатели,може би съм поостарял вече като критик,това е.
            По отношение на дизайна на TLC 200 и аз не го харесвам.Прекалено е "паркетен",но виж 100-цата си е класика.Нищо лично,колега,но 80-ката е вече доста стара,а

Коментар

Re: Land Cruiser 100

100-цата наистина е по-напред като all-rounder, обаче специално на 105 какво и е толкова по-добро от на 80-ката?

За парите на тази бялата 105-ца може да се вземе запазена 80-ка с 4.2 турбодизел.
              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от dinkoh Преглед на мнение
                По отношение на дизайна на TLC 200 и аз не го харесвам.Прекалено е "паркетен",но виж 100-цата си е класика.Нищо лично,колега,но 80-ката е вече доста стара,а
                Аааааа не е много стара,а това за класиката се отнася с пълна сила за ТЛК 80

Моята е на 14г. няма една точка ръжда,оригинална боя само дето и е издраскан лака,кажи ми някой друг на тези години без ръжда.
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X