Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нормално ли е? (скорост на 4Runner 2.4)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нормално ли е? (скорост на 4Runer 2.4)

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
    Приятелю мразя я тая транспортна лента аз ги свалих и на струга направихме капачки от най-твърдият полиамид,който намерихме в Ямбол и после ги набихме на пресата.По мое виждане ще издържат доста бой.
    е да де
    ама аз не се занимавам с каучук и полиамид и в сервиза такова решение ми намериха Въпроса е че ако си лаик, заради такова стържене в един сервиз седем кожи ще ти смъкнат и седем диагнози ще чуеш ...а то става на въпрос за едни изхабени капачки на болтовете ...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
      е да де
      ама аз не се занимавам с каучук и полиамид и в сервиза такова решение ми намериха Въпроса е че ако си лаик, заради такова стържене в един сервиз седем кожи ще ти смъкнат и седем диагнози ще чуеш ...а то става на въпрос за едни изхабени капачки на болтовете ...
      Тъй де нали за това е форума всеки да си каже болката и да намерим лек.
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Нема никакви капачки-обнадеждаващо.Колко трябва да им е дебелината,за да сложа нещо за проба?

Коментар

значи по никакъв начин не се различават от стандартни капачки за тръбна мебел. Каквото и да сложиш все ще става ...

Коментар

Ей вярно с тези ограничители голямо шашкане беше в началото ,когато на пълен ляв решиш да слизаш от тротоара, докато се усетя от къде идва стържещия звук.Но така и си я карам и нямам и намерение да правя нещо по въпроса.

Коментар

Благодаря за отговорите,бяхте ми много полезни.Относно ограничителите на хода -точно така се оказа-поставих временно гумени тампони и спря тракането.Сега друг проблем-не свети таблото ,габарити/отзад/ ,осветление заден №.Проверих првдпазителите-здрави има ли неква тайна или съм за автоелектричар?

Коментар

Първоначално публикуван от manise Преглед на мнение
                Благодаря за отговорите,бяхте ми много полезни.Относно ограничителите на хода -точно така се оказа-поставих временно гумени тампони и спря тракането.Сега друг проблем-не свети таблото ,габарити/отзад/ ,осветление заден №.Проверих првдпазителите-здрави има ли неква тайна или съм за автоелектричар?
                А,крушлетата провери ли...?
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от manise Преглед на мнение
                  ооооооффффф и тва ремонтирах
                  отвори задния капак и в ляво в ниското ти влиза буксата с кабелите за задната врата. Там е с пластмасова капачка и пуска вода, както и това че се прегъват. Изгнили са най-вероятно като мойте. Утре ще ходя до сервиза и ще питам как са се справили с проблема и дали е имало нещо друго .....

Коментар

За пореден път се убеждавам от ползата от форумите! Вчера остана съвсеееем мъничко да разфасоване предницата на един Хайлукс. В последния момент се сетих, че някъде нещо съм чел за "страшния" стържещ звук отпред и след малко ровене (във форума, не във тойотата ) си спестих маса главоболия и плескане. Благодарности!
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Черпим,купих го.

Коментар

Честито,

Незнам на колко километра е, но си помисли за смяна на ангренажната верига.
                        При мен на такъв двигател 22RE на 220 000км едния успокоител беше на парчета в картера и както пишат в щатите следващата стъпка е веригата да изкопае дупка в капака при водната помпа.
                        От Тойота препоръчвали смяна на около 130 000 км (мисля беше 70-80000 мили).
                        LZ1GUS

Коментар

Прав е колегата аз имам също рънър но 3000 бензин и като отивахме към нотариуса и аз чуках това тракане и веднага питах собственика.Има ограничители които имат гумени капачки и те като паднат или се скъсат при завиване до край има удар на метал в метал
                          Toyota 4runner
                          3000cc V6

Коментар

Екстра е колата засега,дано се справя зимата.Относно светлините-оказа се бутона за намаляване и увеличаване силата на осветеност на таблото,та от него беха умрели габарити,заден # и табло

Коментар

Първоначално публикуван от gusa Преглед на мнение
                              Честито,
                              Не знам на колко километра е, но си помисли за смяна на ангренажната верига. От Тойота препоръчвали смяна на около 130 000 км (мисля беше 70-80000 мили).
                              За протокола, макар че темата е старичка: на моя Рънър със същия двигател едни юнаци миналата година успяха да сменят ангренажната верига, без да свалят главата, както е по книга - така че има и такъв вариант, ако не ви се занимава с глави и гарнитури.

Ако не сте сигурни за пробега на веригата, бих препоръчал пълна програма - смяна на веригата, пълна профилактика на главата и изхвърляне на EGR-a (системата за вторично изгаряне на газовете). Миналия месец Митко Фулдата и Димата отметнаха точка 2 и 3, и камиончето тръгна като ново - много по-пъргаво и динамично.
                              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
                                За протокола, макар че темата е старичка: на моя Рънър със същия двигател едни юнаци миналата година успяха да сменят ангренажната верига, без да свалят главата, както е по книга - така че има и такъв вариант, ако не ви се занимава с глави и гарнитури.

Ако не сте сигурни за пробега на веригата, бих препоръчал пълна програма - смяна на веригата, пълна профилактика на главата и изхвърляне на EGR-a (системата за вторично изгаряне на газовете). Миналия месец Митко Фулдата и Димата отметнаха точка 2 и 3, и камиончето тръгна като ново - много по-пъргаво и динамично.
                                Вярно че е стара темата, но и аз нещо научих - и при бензиновите двигатели имало EGR, а аз си мислех че тая еко глупост е само при дизелите...

Що се отнася до капачките на ограничителите има и по-мързелив вариант. Ако не ви се стържат капачки на струг и не ви се лепи транспортна лента в леглата, може само 1-2 пъти в месеца да мазвате главите на болтовете с грес и няма чукане и стържене... ама пък трябва да се завирате отдолу 1-2 пъти в месеца... няма безплатен обяд.
                                [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
                                [/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X