Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нормално ли е? (скорост на 4Runner 2.4)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нормално ли е? (скорост на 4Runner 2.4)

Като нов във форума моля за вашето мнение.Досега съм имал Нива,но тъй като децата порастват,взе да ни отеснявя.От известно времв се оглеждам за по-голям джип и по-специално -Toyota.От вчера пробвам еднин 4Runer 2.4 1995 година,внесен от USA.Освен обичайната ръжда,претърпял лек удар,но отремонтиран горе/долу.Това,което ме притеснява е,че с много зор километража едва достига 130-140км/ч.Нормално ли е за модела?Освен това има много твърд педал на газта.Благодаря ви предварително!

До: Нормално ли е?

Първоначално публикуван от manise Преглед на мнение
    Това,което ме притеснява е,че с много зор километража едва достига 130-140км/ч.
    Да не гледаш мили в час? Питам сериозно, щото аз самия съм се обърквал... макар, че 130mph са към 210km/h, което си е множко.

Карал съм само един рънър 2.4, 80мили (към 130км) си ги вдига по-бързо от жигула, друг е въпроса дали е разумно.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

ЗА КИЛОМЕТРИ става дума,няма грешка.Задавам въпроса,защото цената е доста интригуваща/4000 лева/,да не е счупен нещо и закърпен за продажба само,а после

Коментар

На този двигател толкова му са възможностите 120-130 км

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
          На този двигател толкова му са възможностите 120-130 км
          +1 така е ,и аз съм карал една година такава джипка и действително толкова му е ресурса,още повече ако е автоматик.с яко настъпване подържа 140-150 но не е никак добре за този двигател! ако търсиш по-високи скорости това не е колата за теб. ако ще се кара много градско разхода на гориво е около 15-16 на 100км
          пак зависи дали е включен климатика и от уменията на водача
          инак за неделни разходки и риба е супер,има голям багажник и вози добре.
          TЛК 80-4.2ТД
          ТЛК 73-2.4ТД
          ...................

Коментар

До: Нормално ли е? (скорост на 4Runer 2.4)

според мен бъркаш филма
            не очаквай от такава машина 130-140
            това е Тойота, не самолет

Коментар

Това колега си е хубав джип с малкия мотор и не можеш да искаш от него да е паркетник Кайен или ЕКС-6,КЮ- 7 и да върви 250км/ч.

Коментар

Нямам изискване да е бърз, разбира се това е приоритет на други марки и модели,напротив-трябва ми джип едновременно за семейна и лек off-road 3-4 пъти месечно.Затова и ме радва Runer-а-добра возия,в същото време издържа теста на който го подложих в калта.Просто ме смути max-скорост,която даде/не ,че ми е нужна/,за това попитах.Радвам се за отговорите и ви благодаря.Ще го взимам май.

Коментар

абе на рънера и 120 км./ч. почват да му идват много, така че се приготви да не бързаш

Коментар

Нормален ли е тоя VIN RN1310008546 само 12 цифри?????

Коментар

Колега,що не пробваш 3000Д ... ей тъй за сравнение?...Ще се изненадаш с какъв ресурс разполага ДВГ.Съдейки от написаното май ... дизела те влече?Иначе бих ти препоръчал да пробваш и 3000бенз....пък тогава да видиш как стрелката на спидометъра върви заедно с тази на оборотомера.
                      Успех.

Коментар

Не съм специалист, но "дългия" ВИН май е само европейски (произведено и предназначено за ЕУ)
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега, и аз съм с Рънър със същия мотор 2.4 RE - на магистралата се вози с крейсерска скорост 100-110 (реални по Гармин, ако си със стандартния размер гуми, километражът си показва 115-125, но не му вЕрвай). Липсата на мощност се усеща по баирите (на изкачването към тунела от Пловдив към София за малко си пада до 80-90 км/ч, на стръмни планински шосета понякога включвам на бавни, за да се държи по-адекватно джипката), но като цяло се държи много прилично. Иначе моторът се газифицира лесно и евтино, и средният разход на газ излиза колкото на бензинова малолитражка.
                          Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Вярно колеги 100-110 е оптималната скорост за Рънър преди да го взема имах мерцедес 124 който на 170 си заспиваше на пътя.И докато свикна на Рънъра ми се струваше че нещо му има и не е в ред , но като свикнеш става.На баири малко сдава багажа но иначе за лов и риболов е идеален .Двигателя на моя е 22 R 2.4 бензин/газ .Колко гори ли? -колкото му заредиш.

Коментар

По този VIN RN1310008546 излиза че автомобила е правен за USA & CANADA и всичко това
                              Additional codes
                              GRADE:SR5:SR-5 TYPE, GLX TYPE PRODUCT:JPP:JAPAN PRODUCT PARTS BODY:WG:WAGON ENGINE:22RE:2400CC EFI FUEL SYSTEM:EFI:ELECTRONIC FUEL INJECTION (GASOLINE) BUILDING CONDITION:CBU:COMPLETELY BUILT UNIT NO.OF DOORS:4D:4-DOOR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X