Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възвратен клапан на нафта LJ-70?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: възвратен клапан на нафта LJ-70?

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
    Абе то е така вярвам ти ! И при мен беше така ама като отворих се оказа че има мизерия и поплавъка не се движи и лампата не светва .Беше събрало вода 200гр. !
    Източих я ,почистих и след 2 седмици ми светна лампата на филтъра, че пак точих вода. Тъй че ти виж как е там преди да режеш правиш купуваш.

П.п. Верно беше зимата...
    И 0.200гр беше лед не вода

Коментар

До: възвратен клапан на нафта LJ-70?

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
      Ок-добра идея!
      Казваш м/у филтъра и резервоара-не между помпата и филтъра,нали?
      Кажи откъде да търся такъв?
      Във повечето магазини за авточасти ги продаватедни такива алуминееви са клапаните

Коментар

До: Възвратен клапан на нафта LJ-70?

При мен такъв проблем имаше и се оказа от менте нафтав филтър. Само че не говоря за тойота. Смених го и нещата се оправиха веднага. Междудругото съм чувал , че някой път могат да създадат проблем и медните дифтунги и да смуче въздух от тях без да тече нафта.

Коментар

При мен беше същото положение-прецакан клапана,който е на капака на филтъра!Палеше трудно ,щото не задържа горивото,а и подкачващото за ръчно помпане беше заминало,та смених цялата стойка с нова-70 лева!Всичко си дойде на мястото!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            При мен беше същото положение-прецакан клапана,който е на капака на филтъра!Палеше трудно ,щото не задържа горивото,а и подкачващото за ръчно помпане беше заминало,та смених цялата стойка с нова-70 лева!Всичко си дойде на мястото!
            Това цена за нова стойка,или втора употреба,Сонда?Или си я сменил с такава от друга марка?
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              Това цена за нова стойка,или втора употреба,Сонда?Или си я сменил с такава от друга марка?
              Взимай един такъв клапан и си решаваш проблемаНе в лизай в такива филми със харченето на излишни пари и нерви

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                Взимай един такъв клапан и си решаваш проблемаНе в лизай в такива филми със харченето на излишни пари и нерви
                Ще взема,ще взема-съвета ти е ценен(аз пък никога нямаше да сетя-признавам си)!
                Първо сменявам амортисьорите,после всички втулки с полиуретанови,и идва ред на клапана!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Нова стойка сложих-магазима некъде по Ботев беше,около Сливница,дори не я купих аз ,а майстора ми се обади да ми каже проблема и директно му казах да купи!!!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Абе момчета при мене се получи същата работа след като почнах да слагам двутактово масло в нафтата /4р 2l-t/ Колега колко струва тая стойка и от къде я взе ТЕНКЮ

Коментар

Не знаех, че има двутактов рънър, колега. Ако искате добавки - има супер качествени такива на Лики моли, Редекс и още няколко десетки фирми, не си задръствайте колите с "отвара от лайка"...
                      Зима иде

Коментар

Колега ,написал съм колко струва стойката-около 70 лева,а магазина е в София на Бул ХР.Ботев,а също така и в магазина срещу Минстрой в Студентски град/Бул.Г.М.Димитров!!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X