Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ-70 като шосеен кръстосвач...?:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LJ-70 като шосеен кръстосвач...?:)

Абе да ви питам...хубаво взех аз "жипката",ама така се завъртяха нещата,че напоследък я "разтривам" основно по магистрали и шосета...и май съм само аз по такЪви "терени"-друга такава за 2500км.(за един месец)не видях!Поддържам 90-100км./ч-не повече.При 100км./ч на пета оборотите на мотора са точно 2600об./мин.Очертава се доста такава експлоатация по магистрали и шосета-30-40000км. на година,и се чудя няма ли да и взема душицата-зер не е мислена за подобна експлоатация...?Глезя я само със скъпата нафта на Шел и Омв(друга не признавам).Но това си е нетипична експлоатация за подобен род возило,а ми се ще да изкара още д-ъ-ъ-ълги години!Поне двайсетина...!Затова и питам дали няма да и съкратя животеца?
    А,ако някой мерне по магистралите една "пуканка"LJ-70 със сменени оригинални лепенки отстрани с цвят сребрист металик(оригиналната боя)-да свирка!
    Калъфът на резервната гума ми е подарък от Лъчо Ботев-сив металик и той,като му възстановявах надписите с четка...ама от 2 метра не си личи!
    много автомати-слаби резултати!

До: LJ-70 като шосеен кръстосвач...?

Карай и не се притеснявай излишноТова което питаш е все едно да питаш дали утре ще си живС най добри пожелания
    Пожелавам ти хиляди безавариййни километри

Коментар

Еее аз те видях един ден по магистрала Тракия от София към Вакарел.
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
        Еее аз те видях един ден по магистрала Тракия от София към Вакарел.
        Така ли?Ами що не свиркате,бре?Или много бързо "профучавам"...?
        В този ред на мисли: какво стана с лепенките на "Тойота"-джиите?Аз нямам претенции какви точно да са-каквито реши този,който се е нагърбил със нещата!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
          Абе да ви питам...хубаво взех аз "жипката",ама така се завъртяха нещата,че напоследък я "разтривам" основно по магистрали и шосета...и май съм само аз по такЪви "терени"-друга такава за 2500км.(за един месец)не видях!Поддържам 90-100км./ч-не повече.При 100км./ч на пета оборотите на мотора са точно 2600об./мин.Очертава се доста такава експлоатация по магистрали и шосета-30-40000км. на година,и се чудя няма ли да и взема душицата-зер не е мислена за подобна експлоатация...?Глезя я само със скъпата нафта на Шел и Омв(друга не признавам).Но това си е нетипична експлоатация за подобен род возило,а ми се ще да изкара още д-ъ-ъ-ълги години!Поне двайсетина...!Затова и питам дали няма да и съкратя животеца?
          На стария "Трупър" с такова каране му навъртях поне 50 000 км и не се оплакваше....е смених клапани, и покрай тях биелни лагери и сегменти ама той си гореше масло като "Трабант" още като го взех, така че това не се брои после не ми е правил ядове ....карай, поддържай си я, и не и се притеснявай
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            На стария "Трупър" с такова каране му навъртях поне 50 000 км и не се оплакваше....е смених клапани, и покрай тях биелни лагери и сегменти ама той си гореше масло като "Трабант" още като го взех, така че това не се брои после не ми е правил ядове ....карай, поддържай си я, и не и се притеснявай
            Малееееййй-"успокои" мЪ!МАтората е добре(от това вдявам),не гори масло(почти),не пуши,не изпушва,не пропушва,няма никакви картерни газове(допускам,че е ремонтирано нещо по мАтората-единия болт на главата е наранен)...абе всякак се опитвам да вдяна кво-що е правено по возилото...Инак както аз поддържам кола не познавам друг такъв-са да не се обиди някой!

Коментар

Докарай го някой ден на борсата в Дружба 1 да го вида пък може да ти дам някоя идея
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Виж те кво сяДжипове винаги ще има Ама нас след време няма да не имаТака че много не му мисли Газ до ламарината пък то квото е писано ще станеее

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                  Виж те кво сяДжипове винаги ще има Ама нас след време няма да не имаТака че много не му мисли Газ до ламарината пък то квото е писано ще станеее
                  Аз пък мисля така:нас,че няма да ни има е сигурно,ама че няма да има такЪви стари,и железни "жипки" е още по-сигурно!Ама"жипката" за разлика от човека можеш да я опазиш за много по-дълго време...!
                  Абе,май се надявам да надживея "жипката",ама каквото е рекъл Господ!

Коментар

Карай си колицата спокойно/до 120 км/ч е добре за моторчето/,па ако стане нещо не дай Боже-ремонтец и после още 20-ина години каране!Успех и здраве!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X