Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обортомер на ТЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обортомер на ТЛК 70

Зависи от майстора мой не го сваля

Коментар

Вече трети ден оборотомера работи безупречно. Оправи се така, както се развали. Много загадачно

Коментар

Извън темата да попитам нещо при какви обороти е нормално да светва червения диод на турбината, защото вчера ми светна някъде при 3200-3300 става въпрос пак за 2l-t

Коментар

Първоначално публикуван от sandstorm24 Преглед на мнение
          Извън темата да попитам нещо при какви обороти е нормално да светва червения диод на турбината, защото вчера ми светна някъде при 3200-3300 става въпрос пак за 2l-t
          Не е нормално при тези обороти да светва, при мен не се е случвало да свети, дори при по високи обороти. Да не би да си пипал нещо по гейта??
          Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Мисля че имаше някъде тема за турбото и оборотите, и при мен не се случвало да свети червената лампа.

Коментар

Тук е дискутирано:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%F3%F0%E1%EE

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%F3%F0%E1%EE

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
                Не е нормално при тези обороти да светва, при мен не се е случвало да свети, дори при по високи обороти. Да не би да си пипал нещо по гейта??
                Ами мисля, че проблема идва от това, че свалих оригиналния ауспух и директно без гърне изведох ауспуха отстрани до задна дясна гума.....като цяло съм доволен спря да пуши заработи по-хубаво звука е много добър но смятам, че проблема идва от това, че гърнето е действало 'запушващо' и заради това започна да ми свети червения диод след 3300-3500 оборота
                Как да процедирам от сега нататък ?

Коментар

Преди време карах и аз 2лт 70-ка на която бях си завишил налягането с по твърд актуатор на турбината (от сиера косуърд)на 0.9 и тази червена лампа си светваше почти веднага като подам газ имаше и лека корекция на нафтовата помпа и добавен интеркулер при което ефекта от светването на червената лампичка беше доста добър
                  поздрави и весели празници !
                  2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                  ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X