Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Синхронизатор на 2-ра скорост, 80-та серия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Синхронизатор на 2-ра скорост, 80-та серия?

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
    ми в крайна сметка ,на 80ка с ръчни скорости пробва ли се ?
    да направиш сравнение.
    В случая не съм си навил да пробвам коли. Просто така се случи. Но в момента в койте реша да се кача на 80 или 100 ще ревна тук за да знам какво трябва да очаквам от такава придобивка. Тойота все още ми е чужда марка и такива теми като тая са много полезни. Тва са дребни и злободневни проблемчета които н собствениците се струват незначителни но за някой който не ги знае са приключение понякога..

Коментар

От: Синхронизатор на 2-ра скорост, 80-та серия?

Темата е стара, но проблема си е актуален. Понеже вече и аз се сдобих с една Тойота HZJ80 - 4.2 атмосферен дизел, на незнам колко стотин хиляди, искам да попитам колгата msi200, а и който друг е наясно, какво точно се сменя за да се оправи този проблем. Линка от 2009 вече не работи и не можах да намеря подходящи руски форуми с описание на проблема. Аз и така вече свикнах с двойно амбрииране или изобщо без съединител, но ако може да се поправи мисля че ще е най-добре.

Коментар

От: Синхронизатор на 2-ра скорост, 80-та серия?

С ремонт на кутията.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Re: Синхронизатор на 2-ра скорост, 80-та серия?

Карай си така, на кутията и няма нищо и ще издържи още мнооого км. Няма смисъл да разбутваш кутията, защото не се знае, дали ще стане по-добре след ремонта

.....Забравих да добавя, може да смениш маслото в кутията с Кастрол smx-s, при мен имаше леко подобрение, пък и е хубаво да се подмени... но беше трудно за намиране това масло.
          Последно редактирано от msi200; 10-11-12, 10:03.
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X