Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser V8 - мнения и впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Land Cruiser V8 - мнения и впечатления

Според мен интериора е направен от износоустойчиви материали и затова изглежда по-"евтин". Лично аз нямам проблем с това, а и много бързо се свиква. Другото, което не ми харесва, е цената Размерите също са малко непрактични за центъра на София.

Но всичко друго е просто супер, в момента за мен това е колата-мечта.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Land Cruiser V8 - мнения и впечатления

Возенето е невероятно ,а и колкото невероятно да ви звучи има доста големи ходове за сериен автомобил,а колкото до GL-а струва с около 15-20000 евро повече.

Коментар

Хубавото е ,че тази машина(както и Лексъса на тази база) си е ЧИСТО японско производство а не някаква инвенция и импровизация на тема (AMERICAN WAY of LIFE) от Индиана или Детройт(Тундра,Секвоя,Такома,МЛ,ГЛ).Смятам,че в този клас НЯМА практически по-проходима машина със стандартно оборудване за това.Всичките модерни измишльотини-круиз,изкачване,спускане автоматики,разкачащи се щанги са толкова добре настроени,че тоя параход драпа яко склоновете и в снега го набутахме,в коловоза на трупарките-върви си като танк.Ако цената и в България стане колкото тази в Щатите мисля,че не трябва да се замисляте особено за 3 тонната покупка.
        www.cars.com
        ZIP:60192,60196,60198,60199-около Чикаго,където има комцентрация на българи.
        Последно редактирано от tuni; 26-03-09, 09:18. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
          Возенето е невероятно ,а и колкото невероятно да ви звучи има доста големи ходове за сериен автомобил,а колкото до GL-а струва с около 15-20000 евро повече.
          Малко не се разбира,имах впредвид,че GL-а струва 15-20000 евро повече.

Коментар

Според мен има още един автомобил,макар.че е в малко по-ниския теглови сегмент-не е над 2.5 тона,но е страхотна кола и почти толкова проходима(това са само лични мнения,не ангажирам никого с тях),един автомобил с много впечатляващи параметри,чудесен кокпит-интериор и просто всичко,което може хубаво да се каже и това е БЕ=9 Трибека-та на Субару.

Коментар

Относно Трибеката... Не знам каква проходимост има, но ми се струва, че клирънсът му е колкото на моята Ц-класа..

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                Според мен има още един автомобил,макар.че е в малко по-ниския теглови сегмент-не е над 2.5 тона,но е страхотна кола и почти толкова проходима(това са само лични мнения,не ангажирам никого с тях),един автомобил с много впечатляващи параметри,чудесен кокпит-интериор и просто всичко,което може хубаво да се каже и това е БЕ=9 Трибека-та на Субару.
                Колега струва ми се ,че го прехвалваш малко Кръшера - според мен за тия пари може да има много повече лукс във него. Според мен единствената версия която си заслужава е тази на лексус ... което между другото си личи супер ясно като им погледне човек продажбните цифри във щатите.
                1x 1.5JZ = 621NM
                2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Съгласен съм с теб,но цените са си цени както и разликата в тях.

Коментар

Тундрата 5.7 V8 харчи малко над 30/ 100 в София и то на каране с кеф, но едва ли разхода на подобни автомобили е такъв проблем ( за собствениците им поне ). Но такъв пикап с такова ускорение, удоволствието е просто неописуемо, лично мен ме кефи повече от SL 500 на старта, незнам, може би заради голямата му маса и размери, но този пикам ми доставяше страшен кеф.
                    ЗА 200 V8 на тойотата, вътре според мен е доста по конфортно и хубаво от една G - класа за 200 000 лв. с навигация, и волан от грозна дизелова Е - класа

Коментар

Ееее къде ги видя тия 30 на сто за Тундрата?
                      Аз съм карал 2 такива и мога да твърдя,че няма такъв разход с какъвто и "кеф" да я караш....
                      Иначе за 200-тицата мога да кажа , че ако има човек нужда от такава кола е незаменима.
                      Ако нямаш нужда от огромен, лукозен, високопроходим автомобил си е набутване.
                      Сега остава някой да ми каже , че има нужда от огромен, лукозен, високопроходим автомобил .И да го докаже!!!
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Такааа,Тундрата с големия бензинов мотор има лепенка за смяна на масло-0W20 и 5W20????????.Разхода е около 15 литра смесено и си е пикап на голям бял човек.Набутахме я в кал до ушите(дето и другите останаха) и с казионните си гумки си остана там-не ,че е паркетник-нормален СЮВ си е,иначе -моите адмирации-типична американска издънка на иначе перфектната тойота-всичко пак си е НЕяпонско-изработката -най вече.Мислех,че японците ги научиха янките на автомобилостроене,но УВИ.Чисто лично мнение.Виж Лексъс си е друга бира.

Коментар

Геометричната проходимост на тундрата ограничава нейните офроуд качества, иначе като 4Х4 задвижване си е на ниво.С мощния(меко казано) мотор и подходящи гуми може да отиде далеч, въпреки неадекватноработеща на моменти ESP, която се опитва да играе и междуосев диференциал на моменти.
                          Впрочем има вариант с малка кабина, къса база и TRD офроуд пакет.Мисля си че тогава ще е доста добра за офроуд, та дори и за състезание!Тогава не мисля, че ще отстъпва дори и на 200 тицата.
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

А кой е карал 200-ца с ръчна кутиа и къде ,че ще ми е много интересно.....наистина,по повод ресурси, надежност.....и т.н. Ами има машини на по 100 000 и отгоре и това което показват е доста добре. Наистина има много нови системи като DAC, KDSS, НО САМИТЕ СИСТЕМИ СА БЕЗПРОБЛЕМНИ като ресурс, разход на дизеловия е около от 12-19 л , като 19 се стига с много, наистина много труд, средно е около 13. На бензина 5.7 осмака е около 21-23 най-грубо, не е много за такъв тип мотор....

Коментар

тази тойота е нещо друго гледах един тест с нея на една ски писта май беше по една турска телевизия.най-много се покатери тя,2-х6,3-сузуки джимни(или както там се казва)4-лада нива.5-(някаква странна джипка). в теста имаше и кайен и туарек и много други но не ги показаха.ааа и да кажа цената и в турция почва от 105 000 евродали ги купуват незнам аз лично не сам виждал на живо все още

Коментар

Първоначално публикуван от ferdun Преглед на мнение
                                тази тойота е нещо друго гледах един тест с нея на една ски писта май беше по една турска телевизия.
                                Рекламите и платените тестове показват само това за което си е платил рекламодателя . В повечето случай е различно от реалните възможности на продукта и винаги скриват доста факти
                                LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X