Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно загряване на HILUX SURF 2L/двигател/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: странно загряване на HILUX SURF 2L/двигател/

Да не е капачката . Пробвайте с такава от правилно работещ мотор.

Коментар

maй отивам на нов радиатор/ха дано това е проблема/някой да ме посьветва от кьде да го закупя,че аман от ментета

Коментар

Защо си се насочил към нов радиатор? Мисля че нов ще е много скъп , на мойта Тойота се беше разтекъл и то доста ,дадох да го запоят и нямаше грешка , ако взимаш нов трябва да гледаш да е точно като за твоита защото на него се охлажда и маслото на автоматика .

Коментар

Aз бих препоръчал:http://www.roughtrax4x4.com/?doc=11&cid=149

Срока на доставка понякога е по-къс отколкото ако поръчаш в БГ магазин и да чакаш да дойде я от Гърция, я от Австрия, я от май... си.

Ако имаш познат с фирма регистрирана по ДДС може купиш радитора или каквото друго ти трябва през фирмата. Така ще платиш фактура без ДДС, а това са си 15% в УК. Искат само данъчния номер на фирмата, с 2-3 емайла ще се разберете за всичко, включително пощенските разходи.

Teзи също са добър доставчик: http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=11509

Препоръчах първо Roughtrax защото съм пазарувал от тях, а 1 познат си взе точно радиатор миналата година и няма оплаквания за сега.
          Последно редактирано от allfriends; 16-03-09, 12:19.
          [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
          [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от allfriends Преглед на мнение
            Препоръчах първо Roughtrax защото съм пазарувал от тях, а 1 познат си взе точно радиатор миналата година и няма оплаквания за сега.
            Леко извън темата - как си си доставил стоката от Roughtrax? Тъкмо преговарям с тях за окачване на Runner-a, но за доставката ме препращат само към някаква английска куриерска фирма, дето иска мама и баща за превоз на всичките железа до БГ-то.
            Последно редактирано от badeff; 16-03-09, 21:26.
            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

До: Странно загряване на HILUX SURF 2L/двигател/

Най добре намери някой Българин който да ги получи в Англия и той да ти ги домъкне в БГ

Коментар

или ползвай каргото на DHL , не куриерската услуга откакто ги купиха Дойче Пост имат наземен транспор който е прост с по дълъг срок на доставка, но е в пъти по-ефтин

Коментар

Няма ли как да си размениш радиатора с някоя друга Тойота и да видиш дали проблма ще с премести....Аз не разбрах в кой край на България си....
                  FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                  BJ42 04 1982
                  FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                  LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
                    Леко извън темата - как си си доставил стоката от Roughtrax? Тъкмо преговарям с тях за окачване на Runner-a, но за доставката ме препращат само към някаква английска куриерска фирма, дето иска мама и баща за превоз на всичките железа до БГ-то.
                    Колегите са дали много полезни съвети по въпроса в по-горните постове. Може да пуснеш запитване до DHL, UPS, FedEx, Parsel Force, Royal Mail и която друга фирма ти дойде на ум, но по пощата не би трябвало да е толкова скъпо.

В моя случай ползвах камионите на познат който прави внос от УК.
                    [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
                    [/COLOR]

Коментар

Здравейте аз си поръчах окачването и други работи от milnerofroad обадих им се и им пратих по мейла списъка на частите. После те ми се обадиха къде да им пратя парите ,доставката е със техен куриер до 30кг. вземат 30паунда и ги доставят на място за 6 дни с английска точност.След като уточнихме поръчката ми пратиха проформа на фактурата и не ми начислиха ДДС защото ги поръчах на часно лице а не на фирмата ми,след това им пуснах парите като ги получиха ми се обадиха че всичко е ок и след 6 дни си получих частите без проблеми.
                      Дано съм помогнал

Коментар

та за загряването-излезе ГЛАВА И ГАРНИТУРАНЕ СЛАГАИТЕ МЕТАЛНА ГАРНИТУРА,А КЛИНГИРИТОВА,АКО НЕ СТЕ ШЛАЙФАЛИ БЛОК;пьрвата не може да поеме леката кривина/която неизменно май има той,като е прегрявана колата/иначе шлайв на главата-задалжително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X