Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Тойота Ленд-Крузър 88(?)г. - Информация за 2LT?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: питане за 2L-T двигател на Тойота

До 88-89 година са със механични повдигачи!!!А след тази година със хидравлични

Коментар

Благодаря за отговорите!
      Много съм харесал една Тойота,ама е произведена Юли 87г.....значи е с механични...
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Бихте ли ми казали 2-ЛТ двигателя с хидравлични,или механични повдигачи е,и с верига ли е,или с ангренажен ремък?Ако е с механични след какъв пробег се регулират и можете ли да препоръчате кой да го направи?

Предполагам,че това вече е дискутирано,но не мога да се ориентирам,за което се извинявам!

Благодаря предварително за отговорите!

Колега, не откривайте безразборно нови теми, още повече след като въпроса, който Ви интересува е засегнат вече, още повече в тема пусната от Вас

Слях последните Ви две теми, които така или иначе са на една и съща тематика.

Успех в избора на Тойота!

Коментар

До: питане за Тойота Ленд-Крузър 88(?)г. - Информация за 2LT?

Ето тук можете да си направите бърза справка за конете на всички двигатели за Hilux/LC: http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_L_engine

edit: абе не са баш всички, но тези, които се дискутират в темата ги има

Коментар

До: Питане за Тойота Ленд-Крузър 88(?)г. - Информация за 2LT?

До колегата MBENZ, какво стана колега с покупката на въпросната Тойота, защото и аз се заинтригувах от нея? Каква е причината да се откажеш?

Коментар

Причините са няколко:
              -не може да се направи тест- драйв,защото няма регистрация.може да се повърти малко на място...?!
              -студен мотора чука нехарактерно!
              -разбира се нафта има 2-3 литра,и търговеца дава зор да се гаси колата,а искам да загрее хубаво,за да проверя не надува ли маркучите,например
              -сега съм се зазяпал по една Тойота VX,3.0TD,125h.p.,hard-top,с климатик!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                ...-сега съм се зазяпал по една Тойота VX,3.0TD,125h.p.,hard-top,с климатик!
                Много правилно си се зазяпал. Ако цената е колата е добра, не зяпай, а купувай, купувай...

Коментар

Пламене, пали и бягай да гледаш на живо

и успех!!!

Коментар

До: питане за Тойота Ленд-Крузър 88(?)г. - колко конски сили е 2LT?

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Това е колата, за която се интересува колегата:
                    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...36267215917733
                    Всеки ден минавам покрай тая автокъща. Тойотата наистина има вид (не съм слизал да я гледам от близо, все пак), ама като знам иначе какви кошници продават там - трябва да се има едно на ум. Намира много близо до Goldy и при нужда не би било зле да я погледне и той
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      Много правилно си се зазяпал. Ако цената е колата е добра, не зяпай, а купувай, купувай...
                      Ходих(до Бургас),гледах въпросното возило-Тойота 3.0D,hard-top,125h.p.,климатик.Мнооого "горска"!Карана само из планината,джасана,удряна,където е възможно(и невъзможно,и немислимо)е с набутана кал,шумки,борови иглички,шаси прилично,врати със яка ръжда отвън,и отвътре,и толкова мръсна отвсякъде,че нямам думи направо!Е-оффродаджиите тва надали ще ги впечатли,но аз съм потресен как такава кола може само да се кара,и нищо повече?!За салона по-добре да не се произнасям...
                      Инак не е пребоядисвана,и климатика работи перфектно!Само дето ремъка му е за смяна!Също ми направи впечатление,че като се загаси мотора се получава зловещо разклащане на купето...може и да е нормално...може и да са тампони...?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X