От както купих джипа имам един проблем който не можах да реша става въпрос за LJ70-2,4TD слабо светеше лампата на зареждането майсторите на които отидох бяха категорични че е от диодния блок на динамотоне можах да намеря диоден блок и за това ми сминиха диодите на стария блокпроблема остана казаха че е от релерегулатора смених го с чисто нов сега започна на ниски обороти да присветва заедно със лампите на турбото и ремака снащи забелязах и фаравете ми ту светят ярко ту намаляват примигват направо ме заболяха очите та въпроса ми е на какво се дължи това пс акумулатора е на два три месеца закупен чисто нов
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Провери си силовите кабели,акумолатор-стартер-динамо!
Всички маси по купето,към двигателя и скоросната кутия.
опиши по-подробно,имаш ли друг проблем в следствие на това? загуба на ток в акумолатора,промяна в силата на фаровете.....
пусни едно лично на колегата "Паджеровод" мисля че той има доста опит и знания в областа на електроинсталациите.
релето е поръчано от някъкъв производител ,,kargo,,обаче релето дойде електроно ,на въпроса ми защо не е механично отговора беше це така ги правят вече били взаимно заменяеми
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
релето е поръчано от някъкъв производител ,,kargo,,обаче релето дойде електроно ,на въпроса ми защо не е механично отговора беше це така ги правят вече били взаимно заменяеми
При мен проблема е същия! Осветлението на таблото и фаровете примигват, а уреда за зареждане показва в един момент, че презарежда а после става нормално. Опитах се да регулирам релето ръчно т.е отворих го и поместих пластинката малко на долу, регулирах го но само за момент. После пак същия проблем. Отговора е красноречив, ново реле и то същото механично!!
Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар