Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тоците на LJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с тоците на LJ 70

От както купих джипа имам един проблем който не можах да реша става въпрос за LJ70-2,4TD слабо светеше лампата на зареждането майсторите на които отидох бяха категорични че е от диодния блок на динамотоне можах да намеря диоден блок и за това ми сминиха диодите на стария блокпроблема остана казаха че е от релерегулатора смених го с чисто нов сега започна на ниски обороти да присветва заедно със лампите на турбото и ремака снащи забелязах и фаравете ми ту светят ярко ту намаляват примигват направо ме заболяха очите та въпроса ми е на какво се дължи това пс акумулатора е на два три месеца закупен чисто нов
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

До: Проблем с тоците на LJ 70

тук може да намериш полезна информация, въпреки че става въпрос за 80ка
    Зима иде

Коментар

Провери си силовите кабели,акумолатор-стартер-динамо!
      Всички маси по купето,към двигателя и скоросната кутия.
      опиши по-подробно,имаш ли друг проблем в следствие на това? загуба на ток в акумолатора,промяна в силата на фаровете.....
      пусни едно лично на колегата "Паджеровод" мисля че той има доста опит и знания в областа на електроинсталациите.
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

А релето ОРИГИНАЛНО ли е ?

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
          А релето ОРИГИНАЛНО ли е ?
          релето е поръчано от някъкъв производител ,,kargo,,обаче релето дойде електроно ,на въпроса ми защо не е механично отговора беше це така ги правят вече били взаимно заменяеми
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Колко волта ти показва на клемите на акумулатора като ти присветват лампите?
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
              релето е поръчано от някъкъв производител ,,kargo,,обаче релето дойде електроно ,на въпроса ми защо не е механично отговора беше це така ги правят вече били взаимно заменяеми
              Сменяй го! Там е проблема. Сложи оригинално!

Коментар

При мен проблема е същия! Осветлението на таблото и фаровете примигват, а уреда за зареждане показва в един момент, че презарежда а после става нормално. Опитах се да регулирам релето ръчно т.е отворих го и поместих пластинката малко на долу, регулирах го но само за момент. После пак същия проблем. Отговора е красноречив, ново реле и то същото механично!!
                Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X