Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен филтър за LJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спортен филтър за LJ 70

Тук има доста неща за силов тунинг на Тойота: http://www.toyotacatalog.net

А спортните филтри на КиН имат ли за бензиновата 2,4i /22RE/ мотор, че в каталозите не можах да намеря
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Със сигурност има, но не знам парт номер. Друг е въпросът, че при малките атмосферни бензинки, резултат почти няма.
      Зима иде

Коментар

Абе чувал съм, ама се чудя от къде да извадя някое конче още ...
        мисля си че като сложа спортен филтър и разчистя малко гърнетата може да се получи нещо .... чипове като няма ... остават щатските китове от линка който съм пуснал по горе ...
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Абе аз съм чувал, че от тоя мотор се вадят 200+ коня, но колко струва това не ми се мисли.
          Зима иде

Коментар

Цената е около 5-6000$ в САЩ. Специалисти в тунинга на този двигател са lcengineering.com. Ако искаш малко повече мощност в ниските обороти, поиграй си с делкото. Карах с предварение около 15 градуса. Филтър има, но няма да усетиш никакъв ефект след инсталирането му. Мотора е изключително здрав и си заслужава тунинга, но всичко започва с буталата и преминаването на литров обем 2,6 и т.н.
            IvoVarbanov.bg

Коментар

Леко лирично отклонение внасям да поясня как може да се грижите за спортните си филтри K&N .Купувате си конплекта за почистване който представлява два компонента,течност за почистване и масло за омасляване на филтъра.Рецептата е:
              Изсипвате част от течноста за почистване в съд в който може да овалвате филтъра,напоявате го добре и изчаквате 15 минути да подейства качественно разтворителя,после перете на силна струя вода от вътре - навън,изсушавате филтъра и омаслявате с спрея.Вече сте готови за гонка,не забравяйте да повторите процедурата след 8000км,цената на конплекта за почистване варира между 32 и 55лв.
              Прикачени файлове
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Доста негативни мнения събрах за тези спортни филтри.Но като се замисля аз няма да ходя да се състезавам за да се притеснявам от облак прах в който да карам дълго време че чак да ми блокира мотора.И в тоя ред на мисли при първия удобен за мен момент ще си монтирам такъв филтър.

Коментар

Първоначално публикуван от Мариян Маринов Преглед на мнение
                  Доста негативни мнения събрах за тези спортни филтри.Но като се замисля аз няма да ходя да се състезавам за да се притеснявам от облак прах в който да карам дълго време че чак да ми блокира мотора.И в тоя ред на мисли при първия удобен за мен момент ще си монтирам такъв филтър.
                  Аз ще те посъветвам да забравиш спортния филтър,ако няма да се състезаваш,и ако нямаш... спонсор!Ама това си е само мое лично мнение,а жипката си е твоя-ти решаваш!
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Защо ? Аз затова сам я пуснал тая тема че да събера малко инфо за и против

Коментар

Tова са абсолютни митове за вреди от спортен филтър,но филтъра трябва да е марков и добре подържан,вероятноста да пропуска повече прах от фабричния е нищожна,но трябва да се промазва по често,за това и не са евтини K&N,понеже на практика са с много дълъг живот,а и подръжката им не е ефтина.Цитирам "Поради своята плътност стандартните хартиени елементи имат високо ниво на съпротивление K&N са една от най добрите фирми за въздушни филтри. При които пропускливоста на въздуха е почти колкото при липсата на филтър, като пречистващата му функция не е в никакъв случай по лоша от тази на обикновените филтри, дори напротив"
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X