Вместо съеденител се оказа че миналият петък когато закъсах във София съм скъсал шийката на 4-ти цилиндър на Коляновият вал Днес ката свалих скоростите и като видях че маховика има аксиален луфт
Днес ката свалих скоростите и като видях че маховика има аксиален луфт  направо ми призля
направо ми призля За първи път ми се случва да скъсам колянов вал и немога да си обясня каква е причината
За първи път ми се случва да скъсам колянов вал и немога да си обясня каква е причината 
Така че казвайте от къде да се сдобия с такъв 

Днес ката свалих скоростите и като видях че маховика има аксиален луфт
Днес ката свалих скоростите и като видях че маховика има аксиален луфт  направо ми призля
направо ми призля За първи път ми се случва да скъсам колянов вал и немога да си обясня каква е причината
За първи път ми се случва да скъсам колянов вал и немога да си обясня каква е причината 
Така че казвайте от къде да се сдобия с такъв

Търся колянов вал за 2.4 ТД 2 LT

Търся колянов вал за 2.4 ТД 2 LT

. Като сложиш и годинките, и не особенно мощния мотор, може да има някакво обяснение.
. Като сложиш и годинките, и не особенно мощния мотор, може да има някакво обяснение. или да си ползвам стария на които му няма нищо
или да си ползвам стария на които му няма нищо 

Във софия има при двама колеги от форума но трябва да отида на място да сравня със моя
Във софия има при двама колеги от форума но трябва да отида на място да сравня със моя По принцип би трябвало да станат щом са от 2L-T тоест със турбо независимо от годината  понеже има разлика в дебелината на шиийките на основни и биелни
По принцип би трябвало да станат щом са от 2L-T тоест със турбо независимо от годината  понеже има разлика в дебелината на шиийките на основни и биелни
Коментар