Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужавали си труда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заслужавали си труда.

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
    Струва ми се, че това което показваш на снимките не е от Рънър, а иначе има смисъл, ако ходиш из гората, а това което имаш ти е по функционално от гледна точка на чистота на двигателя .
    И аз имам такава-от ламарина ( и също смятам, че е "оригинална"), но няма нищо общо с тази на снимката .
    Ами пусни снимки на твоята колега щото аз вече я купих тая ламарина и мисля да я монтирам на мястото на пластмасата.Между другото моята фирма се заиграва с металогумени изделия и имам идея да пусна оферта за съфорумници които имат нужда от гумени металогумени и стъкломат произведения за автомобилите си. Извинявайте за спама
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
      Ами пусни снимки на твоята колега щото аз вече я купих тая ламарина и мисля да я монтирам на мястото на пластмасата.Между другото моята фирма се заиграва с металогумени изделия и имам идея да пусна оферта за съфорумници които имат нужда от гумени металогумени и стъкломат произведения за автомобилите си. Извинявайте за спама
      Нямам подходяща снимка, но като снимам ще постна, това е най видното от снимките, които имам :
      Прикачени файлове

Коментар

Е,моята е пластмасова за сега де!Ето вижда се!
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
          Нямам подходяща снимка, но като снимам ще постна, това е най видното от снимките, които имам :
          и мойта е същата, чисто метална. Даже ме озадачихте че има пластмасов вариант ...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
            и мойта е същата, чисто метална. Даже ме озадачихте че има пластмасов вариант ...
            Има колега даже и гумени.
            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X