Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужавали си труда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заслужавали си труда.

Днес ми предложиха една ламарина която може да замени пластмасовата кора на Тойотата ми 4 рънър и евентуално да защити от удари двигателя.Питането ми е дали си заслужава труда при замяната и изобщо дали ще има ефект от това. Металният предпазител бил оригинален и струва 50 лв.Прилагам снимки за по нагледно.Благодаря
    Прикачени файлове
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Заслужавали си труда.

За тези пари бих го взел без да мисля изобщо.....Предполагам че предпазва също и кормилната уредба.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      За тези пари бих го взел без да мисля изобщо.....Предполагам че предпазва също и кормилната уредба.
      Питам защото не ми е ясно защо не се прави заводско тази кора метална Тази на снимките е правена в Англия.
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
        Питам защото не ми е ясно защо не се прави заводско тази кора метална Тази на снимките е правена в Англия.
        Не се прави заводско с цел намаляване на производствени разходи, раз. И да има атермаркет пазар, два....Демек, който иска да си подготви джипка, да "киха" допълнително....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Аз имам подобно нещо на Фронтерата....заводско. А един познат си взе за неговата лека кола, не помня каква беше, определено е полезно поне зимата по коловозите, иначе не знаеш какво ще изкъртиш. Според мен е добра покупка.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
            Аз имам подобно нещо на Фронтерата....заводско.
            Колега, в никакъв случай не оспорвам мнението ти, обаче да твърдиш подобно нещо трябва да си първия собственик, който изкарал колата от автосалона. Което не отменя и факта че подобни детайли се монтират на чисто нови коли и от дилери, срещу допълнително заплащане от страна на купувача.

Коментар

Със сигурност е по добре от пластмасовата.

Коментар

Днес ми предложиха една ламарина която може да замени пластмасовата кора на Тойотата ми 4 рънър и евентуално да защити от удари двигателя.Питането ми е дали си заслужава труда при замяната и изобщо дали ще има ефект от това. Металният предпазител бил оригинален и струва 50 лв.Прилагам снимки за по нагледно.Благодаря
                Колега,вгледай се в драскотините по желязото и сам ще си отговориш дали е по добро от заводската пластмаса.Купувай,монтирай и за миг не се замисляй за тези си действия!Успех.

Коментар

Щом пластмасовата кора все още е на Тойотата ти, значи не караш в гората или тежък офроуд, което значи, че ползваш джипа на места, където няма да ти е нужна метална кора. Прецени дали и как ползваш колата и от там ще дойде и отговора имаш ли нужда от нея. Все пак тези 50лв. би могъл да ги вложиш в нещо друго по Тойотата.
                  "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Колега,вгледай се в драскотините по желязото и сам ще си отговориш дали е по добро от заводската пластмаса.Купувай,монтирай и за миг не се замисляй за тези си действия!Успех.
                    Подкрепям мнението на колегата.....
                    По-добре е да го има , отколкото да го няма...
                    Не се колебай....
                    На бой отиват само старците!

Коментар

Като гледам колко е ожулено явно си е вършило работата.Пък няма какво друго за тези пари да ти върши тази работа

Коментар

Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнение
                        Щом пластмасовата кора все още е на Тойотата ти, значи не караш в гората или тежък офроуд, което значи, че ползваш джипа на места, където няма да ти е нужна метална кора. Прецени дали и как ползваш колата и от там ще дойде и отговора имаш ли нужда от нея. Все пак тези 50лв. би могъл да ги вложиш в нещо друго по Тойотата.
                        Колега имам джипове за тежък офроуд тази ми е глезанката ако искаш ще ти продам тази ламарина

Коментар

Благодаря за жеста, но не ми върши работа.
                          "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Струва ми се, че това което показваш на снимките не е от Рънър, а иначе има смисъл, ако ходиш из гората, а това което имаш ти е по функционално от гледна точка на чистота на двигателя .
                            И аз имам такава-от ламарина ( и също смятам, че е "оригинална"), но няма нищо общо с тази на снимката .

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                              Колега, в никакъв случай не оспорвам мнението ти, обаче да твърдиш подобно нещо трябва да си първия собственик, който изкарал колата от автосалона. Което не отменя и факта че подобни детайли се монтират на чисто нови коли и от дилери, срещу допълнително заплащане от страна на купувача.
                              Всички Фронтери А имат такава подкартерна ламарина, а също и под раздатката така, че не е афтърмаркет, а заводско изпълнение. За Б не знам.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X