Днес ми предложиха една ламарина която може да замени пластмасовата кора на Тойотата ми 4 рънър и евентуално да защити от удари двигателя.Питането ми е дали си заслужава труда при замяната и изобщо дали ще има ефект от това. Металният предпазител бил оригинален и струва 50 лв.Прилагам снимки за по нагледно.Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заслужавали си труда.
Свий
X
-
До: Заслужавали си труда.
За тези пари бих го взел без да мисля изобщо.....Предполагам че предпазва също и кормилната уредба.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗа тези пари бих го взел без да мисля изобщо.....Предполагам че предпазва също и кормилната уредба.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеПитам защото не ми е ясно защо не се прави заводско тази кора метална Тази на снимките е правена в Англия.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеАз имам подобно нещо на Фронтерата....заводско.Което не отменя и факта че подобни детайли се монтират на чисто нови коли и от дилери, срещу допълнително заплащане от страна на купувача.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеДнес ми предложиха една ламарина която може да замени пластмасовата кора на Тойотата ми 4 рънър и евентуално да защити от удари двигателя.Питането ми е дали си заслужава труда при замяната и изобщо дали ще има ефект от това. Металният предпазител бил оригинален и струва 50 лв.Прилагам снимки за по нагледно.Благодаря
Коментар
-
Щом пластмасовата кора все още е на Тойотата ти, значи не караш в гората или тежък офроуд, което значи, че ползваш джипа на места, където няма да ти е нужна метална кора. Прецени дали и как ползваш колата и от там ще дойде и отговора имаш ли нужда от нея. Все пак тези 50лв. би могъл да ги вложиш в нещо друго по Тойотата."Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолега,вгледай се в драскотините по желязото и сам ще си отговориш дали е по добро от заводската пластмаса.Купувай,монтирай и за миг не се замисляй за тези си действия!Успех.
По-добре е да го има , отколкото да го няма...
Не се колебай....На бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от abalon Преглед на мнениеЩом пластмасовата кора все още е на Тойотата ти, значи не караш в гората или тежък офроуд, което значи, че ползваш джипа на места, където няма да ти е нужна метална кора. Прецени дали и как ползваш колата и от там ще дойде и отговора имаш ли нужда от нея. Все пак тези 50лв. би могъл да ги вложиш в нещо друго по Тойотата.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеДнес ми предложиха една ламарина която може да замени пластмасовата кора на Тойотата ми 4 рънър и евентуално да защити от удари двигателя.Питането ми е дали си заслужава труда при замяната и изобщо дали ще има ефект от това. Металният предпазител бил оригинален и струва 50 лв.Прилагам снимки за по нагледно.Благодаря
И аз имам такава-от ламарина ( и също смятам, че е "оригинална"), но няма нищо общо с тази на снимката .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеКолега, в никакъв случай не оспорвам мнението ти, обаче да твърдиш подобно нещо трябва да си първия собственик, който изкарал колата от автосалона.Което не отменя и факта че подобни детайли се монтират на чисто нови коли и от дилери, срещу допълнително заплащане от страна на купувача.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар