Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA TUNDRA - някакви впечатления?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TOYOTA TUNDRA - някакви впечатления?

Несъмнено страхотен камион който всъщност е неприложим за БГ освен ако не ти трябва влекач за яхти,платформи или нещо такова,но кеф цена няма Поздрави
    [FONT=Comic Sans MS]
    [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
      39K USD срещу 64,8 K USD от саита на Тойота - не е никак малка разликата
      Интересно - не знаех че новия Крузер е станал почти на цената на LX-a! вероятно отделянето на диска от главината е изисквало сериозен R&D 2006-2007 новите беха около 50 бона...
      1x 1.5JZ = 621NM
      2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Да ви кажа пичове, не съм карал такова животно, но Тойотата си е Тойота.Имам АЕ и да ви кажа ако може да говори, ще излае и ще избяга.Но никога не ме е предавала на пътя.То си е в друг сегмент, но исках да кажа, че от ония години е истекло балкан вода и си представям какво е тундрата... Виждал съм го, на изглед направо си е върха.Дай боже всеки му.Тойота са страшни машини, затова и джип такъв ще си купя.Имах голяма представа за пикапите на Форд, ама като видях на клипчето как го дръпна... се разочаровах.Лъскава машинка.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Две Тундри които аЦки ме кефят:
          Тази с двойните гуми е дизеловата версия конкуренция на ДОДЖ РАМ 3500.

Тази с двойните гуми е дизеловата версия конкуренция на ДОДЖ РАМ 3500.

Коментар

39K USD срещу 64,8 K USD от саита на Тойота - не е никак малка разликата
            Алекс,има и по за 20 хилки със стандартно оборудваме,с по-малките 4.7 или 4.0,даже има и някакъв 3 и нещо мотор.Обикновено са някакви демо модели по на 2-5 хиляди мили,с 4Х2 или сингъл каб са още по-евтини а само една година стари се намират на смешни цени.

Първоначално публикуван от LordDigital Преглед на мнение
            Интересно - не знаех че новия Крузер е станал почти на цената на LX-a! вероятно отделянето на диска от главината е изисквало сериозен R&D 2006-2007 новите беха около 50 бона...
            Че то си е една и съща кола,разликата е в нивото на оборудване-лексъс все пак е в луксозния сегмент и си спазва американските изисквания на "белия"човек.За разлика от 10-15 хиляди долара би трябвало купувач с пари сериозно да се позамисли коя точно машина да предпочете.Интересни цени се предлагат за ТЛКV8 D4-D biturbo в арабския свят-около 25хил. долара под 'мериканската цена и при карго на половин цена.(Можеш и да си я докараш на ход,ако ти се минава през Ирак,Афганистан,Палестина,Израел,Сирия(the choice is yours)-супер екстеремен тест с риск да те скъсят с една глава)черен хумор.
            Последно редактирано от alex_markov; 04-02-09, 12:34.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
              Алекс,има и по за 20 хилки със стандартно оборудваме,с по-малките 4.7 или 4.0,даже има и някакъв 3 и нещо мотор.Обикновено са някакви демо модели по на 2-5 хиляди мили,с 4Х2 или сингъл каб са още по-евтини а само една година стари се намират на смешни цени.

...
              Tundra-та е ясна, в главата ми е Секвоята

Коментар

Зарежи я, отзад е с независимо и не става за абсолютно нищо освен за детовоз по асфалт. Не вярвам да стигнеш до толкова много деца...

Коментар

Някой може ли да обясни как всъщност може да работи на 4 цилиндъра? Няколо пъти засичам да пишат, че Тудрата може да работи при градски условия на икономичен режим с 4 цилиндъра. Пада ли разхода наистина и колко?

Коментар

Фърлее малко снимачен матириалец, че да я видим тая секвоя де

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение

Че то си е една и съща кола,разликата е в нивото на оборудване-лексъс все пак е в луксозния сегмент и си спазва американските изисквания на "белия"човек.За разлика от 10-15 хиляди долара би трябвало купувач с пари сериозно да се позамисли коя точно машина да предпочете.Интересни цени се предлагат за ТЛКV8 D4-D biturbo в арабския свят-около 25хил. долара под 'мериканската цена и при карго на половин цена.(Можеш и да си я докараш на ход,ако ти се минава през Ирак,Афганистан,Палестина,Израел,Сирия(the choice is yours)-супер екстеремен тест с риск да те скъсят с една глава)черен хумор.
                      Да ,и сега остава да измислиш как ше се регистрира в България!!!Автотърговците как ли не са се сетили за Дубай?
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Че кой казва че не са се сетили ?
                        Във форума се коментираха колите от Дубай по едно време.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от PIPAUDIO Преглед на мнение
                          Някой може ли да обясни как всъщност може да работи на 4 цилиндъра? Няколо пъти засичам да пишат, че Тудрата може да работи при градски условия на икономичен режим с 4 цилиндъра. Пада ли разхода наистина и колко?
                          Объркал си се нещо - Тундрите немат изключване на цилиндрите ,а всъщост Тойота изобщо не ползва такава система и като се замисля от японците само Хонда имат. Причината е ,че подобряването на разхода би било прекалено малко.

Относно разходите камиона наистина харчи много малко със таз 6 степената автоматична трансмисия. За съжаление принципния дизайн на мотор със дросел е пагубен (всички знаем че ParTrottle режимите са смърта за бензиновите двигатели т.с. искаме двигатели без дросели) - лично аз съм разочарован от безкрайно бавното имлементиране на Valvematic във сериите двигатели на Тойота...
                          1x 1.5JZ = 621NM
                          2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
                            Фърлее малко снимачен матириалец, че да я видим тая секвоя де
                            http://video.google.co.uk/videosearc...um=8&ct=title#

http://images.google.co.uk/images?nu...num=4&ct=title

Коментар

Първия линк не ти ли действа малко обезкуражаващо?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Първия линк не ти ли действа малко обезкуражаващо?
                                Аз само събирам информация
                                А не знам машина за която да няма оплаквания, колкото повече се разпространяват машините, толкова повече недоволни има, важен е процента

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X