Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво трябва да е показанието на уреда за отчитане на налягането на маслото на 4рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какво трябва да е показанието на уреда за отчитане на налягането на маслото на 4р

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
    и моя е така. Казаха ми че на около 2000 оборота трябва да ходи в средата. Така и прави. Мен също ме претеснява това показание за ниско налягане. Ама явно, след като сме трима вече, може да се е нормално
    Колеги и при мене е така. При студен двигател отива на средата при 2000 об. и като загрее пада към първото деление. Вече минах 9000 км и свикнах
    ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

Коментар

До: Какво трябва да е показанието на уреда за отчитане на налягането на маслото на 4р

Ееееее, събрахме се
      Преди 2 седмици като взех джипката, налягането (което е същото като описаното от всички вас) ме притесняваше, и понеже не съм голям спец по дизелите се обадих на бащата на жена ми, който в общи линии само дизел кара от 30 години - като му обясних хавата с деленията, той се понамръщи и каза, че не е нормално... вече й навъртях около 400км главно градско, налягането не мърда, масло нито е текло, нито е горило (проверявам щеката всеки ден)... Така или иначе съм планирал смяна на всички гарнитури, ремъци, ролки и масло, но се радвам, че намерих тази тема... Всьо нормально, значи

Коментар

До: Какво трябва да е показанието на уреда за отчитане на налягането на маслото на 4р

EEEEE само аз ли съм го чел тоя User Manual.

Ако бяхме в 3ти клас щяхте всички тука да ми викате "зубрач".

Пише си: при празен ход нормално показание е от началото на скалата до 2рата линия. При работа в обороти - от първата до третата линия.

Кчвам страницата.
        Прикачени файлове
        [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
        [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от allfriends Преглед на мнение
          EEEEE само аз ли съм го чел тоя User Manual.
          не, просто явно само ти имаш manual
          ние нямаме и се чудим дали е нормално това ...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
            не, просто явно само ти имаш manual
            ние нямаме и се чудим дали е нормално това ...
            Не е вярно колега всички имате, но не всички четете. Ето този линк го има в темата за документация, не съм го качвал аз, някой преди мен.

http://www.toyotasurf.asn.au/techsite/downloads.htm

А това си е самото ръководство дръпнато от този сайт.

http://www.toyotasurf.asn.au/techsit...nersManual.pdf

Ползвайте си търсачката, има доста инфо в тая тема.
            [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
            [/COLOR]

Коментар

"4РЪНЪР" 3000сс.бензин .... показва ето това:
              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X