Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединител на toyota LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със съединител на toyota LJ70

Колеги скоро си смених мотора на Toyotata и се получи някакво трептене на педала и това само когато джипа е в движение.Трептенето е като натиснеш педала на ABS на кола това е чувството при натискане на педала на съединителя и не мога да си обясня от какво е.Съединителя е работеше
    Последно редактирано от Мариян Маринов; 17-01-09, 21:20. Причина: дописване

До: Проблем с съединител на toyota LJ70

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
    Колеги скоро си смених мотора на Toyotata и се получи някакво трептене на педала и това само когато джипа е в движение.Трептенето е като натиснеш педала на ABS на кола и не мога да си обясня от какво е.Съединителя е работеше
    На педала на съединителя ли? До колко натиснат? На първо четене е притискател. Дай повече подробности.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ами преди нямаше такъв проблем само от една смяна на мотор да си отиде притиска тела

Коментар

Ами качвали сте кутията без крик за кутии, някои я е опрял на някоя пружина на притискателя, и в последствие тя е "сгънала". Просто едно предполагаемо обяснение....
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Дали ще се оправи във времето?Или пак кутията долу?

Коментар

Нема да се оправи,да не е настинка или грип това. Сваляй кутията ,тъкмо за гимнастика. Явно сега му е дошло времето. прав е колегата за притискателния диск. прегледахте ли маховика на новия мотор? най добре отваряй и сменяй всичко -триещ/притискателен диск,лагера и не забравяй хуубаво да смажеш втулката на първичния вал,дето се плъзга лагера. Не помня дали имаше водещо лагерче в края на коляновия вал(колегите ше ме поправят) та да смениш и него.
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Всичко това беше направено при слагане на мотора
              Омразна ми от гимнастики

Коментар

Всичко това беше направено при слагане на мотора
                Омразна ми от гимнастики
                всичко ли замени с ново? частите качествени ли са,че в Бг ври от ментета. Няма наистина логика,ако всичко ти е ново.
                TЛК 80-4.2ТД
                ТЛК 73-2.4ТД
                ...................

Коментар

Значи всичко си има пред история.Купих една toyota за части с гръмнала кутия и прехвалих мотора със съединителя на моята джипка но всичко беше проверено и така сглобено

Коментар

Значи всичко си има пред история.Купих една toyota за части с гръмнала кутия и прехвалих мотора със съединителя на моята джипка но всичко беше проверено и така сглобено
                    аааааа....това е друго нещо. проверено! ок! ама има части с които неможе компромисен вариянт и става таралеж в гащите,както е в твоя случай. мой приятел си сменя двигатела на пежо и не ме послуша да си смени ангренажния ремък.......сл 2 седмици....познай???
                    та така,не губи време ,ами сваляй пак и всичко новичко и да ти е мирна главата,знам че боли и аз съм го патил неведнъж.
                    ако имаш познати в Англия да ти пратят ,че тук е по-евтин и по-качествен комплекта дискове и лагер за смяна.
                    със здраве.
                    TЛК 80-4.2ТД
                    ТЛК 73-2.4ТД
                    ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X